donderdag 30 januari 2014

Lego technic bestuurbare graafmachine

Op zoek naar een radiografisch bestuurbaar voertuig zoals een rc. Leuke combi van bouwen met lego en spelen met op afstand bestuurbare auto. Een volledig op afstand bestuurbare graafmachine of bulldozer die je zelf . Lego technic emmerwiel graafmachine. Daag jezelf uit en kies jouw favoriete set. Lego blijft leuk, ongeacht welke leeftijd :-) Dit is de volledig bestuurbare graafmachine met.


Pak zelfs de zwaarste klussen aan met deze stoere 2-in-lego technic wegenbouwploeg-set,. De graafmachine is volledig elektronisch bestuurbaar. De uitdaging voor vandaag is: Kan onze LEGO kraan het volledige LEGO huis optillen?


LEGO Technic RC rupsbandracer met limeg…. Voordelig geprijsd en voor 21:bestel de volgende werkdag in huis. Klik hieronder voor de bouwtekening van uw Lego Technic set. De ultieme, op afstands bestuurbare , racer met rupsbanden voor . Hij kan ook worden omgebouwd tot een ander op afstand bestuurbaar model: de machtige RC offroadtruck!


Activeer de 4-wielbesturing en zet de zuigers en ventilator van de V8 . Zoek jij de ultieme Lego uitdaging? Ga dan aan de slag met één van onze stoere Lego Technic sets en bouw de coolste voertuigen! Nikko Psycho Gyro Blauw - Bestuurbare auto voor €195.


Deze fantastische, zorgvuldig gedetailleerde . Mijn idee was om een bruder graafmachine om te bouwen tot een. Radiografisch Bestuurbaar speelgoed is super gaaf en vereist behendigheid en controle over je voertuig. Dat doe je vandaag nog online bij OTTO.


Bestel de Ninco Tecnic - Marathon Mega Truck - Bestuurbare auto vanaf € 5bij Bol. Intertoys logo Bestuurbare kraan. Realistisch 2-in-van een 6xallterrain-sleepwagen die geheel op afstand bestuurbaar is.


Met dit enorm groot model voer je de zwaarste sleepklussen uit. Ontdek het grote aanbod speelgoed van o. LEGO , Playmobil en Barbie bij wehkamp! Nintendo Mario-racer bestuurbare auto.


Wij hebben een scherp geprijsd assortiment met unieke LEGO Duplo LEGO Ville sets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts