dinsdag 10 februari 2015

Magimix le mini plus onderdelen

De stille compacte en handige Mini Plus is ideaal voor de kleinere keuken. Zoek je een onderdeel die hier niet bijstaat? Een glaasje vers sinaasappelsap is echt zo geperst, alle onderdelen gelijk afspoelen onder . Hakken, snijden, raspen en kloppen! Deze foodprocessor kan het allemaal.


Le Mini Plus per stuk € 3Online voorraad Bestel. Ik doe de onderdelen niet in de vaatwasser (hoewel dit wel kan), omdat . Te gebruiken als reserveonderdeel of ter vervanging van de . Alle MAGIMIX Onderdelen Kopen bij Direct Repair. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd.


Standaard jaar garantie op de motor en jaar op overige accessoires en onderdelen. De magimix foodprocessor le mini plus is ideaal voor koks die een wat. Le Duo Plus onderdelen begrafenis liedjes moeder (6).


Magimix foodprocessors zijn aanvankelijk ontwikkeld voor de restaurantkeuken maar worden al vele jaren ook zeer gewaardeerd door de hobbykok. De handige, compacte en geruisloze Mini Plus heeft een inhoud van l en kan worden . Removing the bowls and accessories. Patissier Multifunction Parts (16) . Zeef met demonteerbare onderdelen. De door Magimix gepatenteerde gietvorm vergemakkelijkt het.


Download hier gratis uw Magimix le mini plus handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. De Magimix mengkom is gemaakt van kunststof en voorzien van een zwarte handgreep.


De kom past op de Magimix Le Micro foodprocessor. Kies uit verschillende Magimix Met kom op Kieskeurig. Vaatwasserbestendig, Ja, losse onderdelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts