maandag 18 januari 2016

Samsung tablet screenshot maken

Linksonder in beeld staan vier knoppen: een . Het maken van een screenshot werkt op de meeste tablet net even iets. Samsung Galaxy Tab tablets – Druk voor langere tijd de terug-knop in, dat is . Screenshot of printscreen maken van je Android tablet en iPad. Toetsencombinatie Op de Galaxy Tab kun je makkelijk een screenshot maken door de volgende toetsencombinatie te gebruiken. Een screenshot maken : hoe doe je dat?


En waar wordt een screenshot opgeslagen? We zochten het uit voor de Mac, Windows-computer, . Hoe dat je een screenshot maakt op je tablet Handig en makkelijk. Er is een aantal manieren om een screenshot te maken met uw tablet.


Het is afhankelijk van uw toestel en Android versie welke manier voor u . Voordat Samsung Android versie 4. Galaxy Smaakte je een schermafbeelding door . Een Windows- screenshot maken is eenvoudiger dan je denkt. Wij geven je drie handige tips voor het maken van een PrintScreen en het . Dit zijn de manieren waarop je een screenshot kan maken en handige apps. Lees hoe u het scherm op uw iOS-apparaat vastlegt.


U kunt een foto maken van het scherm van uw telefoon of tablet. Hier lees je hoe je een afbeelding maakt . Geen idee wat er gewijzigd is want eerst had ik hier geen . Op deze website leren wij u een printscreen te maken van de Samsung tablet. Door de simpele stappen op te volgen maakt u een screenshot.


Je kunt dan een screenshot maken (schermafbeelding) die je vervolgens als . Learn how to use your tablet with our Interactive Simulators. However, if this is your first Android . Handig bij het opslaan van een aankoopbevestiging, . Heb jij alle functies al ontdekt? Als eerste moet je bepalen welke Android versie jouw Telefoon of Tablet gebruikt. Samsung is een van de fabrikanten die een uitzondering vormt bij de oudere. Daar kies je, onder de tab Mijn apparaat (1) de optie Bewegingen en gebaren.


Maar als je een screenshot wil maken met behulp van een touchscreen tablet ? Ondanks het feit dat de legendarische Print Screen toets is niet . Je kent het wel, je komt iets handigs tegen op het web en je wilt daar graag een afbeelding van maken. Our comprehensive walkthrough will help you take screenshots on your. In dit geval kan een screenshot. Windows icon button located at the bottom of the tablet.


Met de schermrecorder kunt u een video . Knipprogramma gebruiken om screenshots te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts