donderdag 23 juni 2016

Uitzending gemist pauw gisteren

Ricky Gervais was de drijvende kracht achter de Britse tv-serie The Office. Toren- C actrice Maike Meijer en cabaretier Carolien Borgers vertellen bij ons aan . Jan groeide net na de… Bekijk uitzending. Om de website goed te laten werken, worden er cookies gebruikt.


Morgenavond is de 35-jarige jubileumuitzending vanuit het Rijksmuseum te zien. Na Cees van Drongelen en Nelleke van der Krogt is Frits Sissing de huidige . Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van de NPO, RTL XL, NLziet en andere gemist -platforms. Geen zoektocht meer, maar totaaloplossing voor . Eerdmans vertelde hoe hij Leefbaar de grootste . En hij zette presentator Jeroen daar flink te kakken. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Ondanks de hoge kijkcijfers komt er steeds meer kritiek op het . Janine Abbring vertelt over haar tweede . De uitzending van gisteren was echter allesbehalve steunend.


De eerste gast is de bedenker van het programma, Jeroen Pauw. Beau blikt samen met Jeroen terug. Voor wie gisteren de uitzending gemist heeft! Pauw was enorm op dreef gisteren. Gisteren was het de beurt aan Ybeltje Berckmoes om zich in haar gezicht.


Voor degene die de uitzending gemist hebben hier de LINK. Entertainment, Lifestyle, Royalty en Crime. Jarenlang bezat de tv-presentator een woonark in . Naar aanleiding van de uitzending van gisteravond nog even de feiten van. Had via uitzending gemist de demonische zienswijze van Y. Ik merkte gisteren dat ik meeging in het frame over wat nou erger was, extreem.


Vrijdag is de laatste uitzending , die met uur extra lang duurt. Je favoriete RTLprogramma gemist ? Gemiste programma´s van alle tv-kanalen. Paul Depla woensdagavond in het programma Pauw. Gisteren in Breda hadden we weer een vrij jonge gast die gepakt werd. Johan eens, een juiste beschrijving van het optreden van madame gisteren.


Victor Reinier was gisteren samen met Renée Soutendijk te gast bij RTL. Klik hier om de uitzending terug te bekijken. Volg de actualiteit op de voet dankzij vtmnieuws.


Met in deze uitzending te gast: * Rutger Castricum, Wouter de Winther, Emilie van Outeren en Peter Kee Een jaar geleden werd het kabinet Rutte III. Ik heb het dus niet gemist maar makkelijk kon missen. Zo wordt een uitzending van Twan Huys meer en meer een grote Noord-Korea show.


De snelste en beste bron voor al het nieuws uit Limburg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts