maandag 7 november 2016

Hooi prijzen per ton

Voor tarwestro in grote balen ligt de prijs tussen de € 1en € 1per ton. Ook de prijs voor gerstestro en hooi gaat duidelijk omhoog. Geef hier de prijzen door die je effectief krijgt uitbetaald. Hoe meer veehouders deelnemen, hoe transparanter het marktgebeuren wordt.


Koop of Verkoop hooi balen op Marktplaats.

Nieuwe oogst gerstestro, nu per direct leverbaar tegen scherpe prijzen ! Op internet kan ik bar weinig vinden en wil toch wel een . Prachtig grof en stengelig paardenhooi van onbemest land. Dit hooi is zeer geschikt als paardenhooi i. De prijzen voor ruwvoeders en bijproducten bestemd voor de. Hooi gaat momenteel weg voor 1tot 1euro per ton , waar die prijs vorig . Ons hooi heeft een mooie lichtgroene kleur en ruikt heerlijk fris.

Koop kleine of grote hooibalen of pakjes hooi. De marktplaats voor hooi , stro, kuilgras. Al onze prijzen zijn exclusief BTW. Vlas stalstrooisel leveren wij in heel Nederland tegen scherpe prijzen ! AgriLife levert u kwaliteitshooi , voornamelijk afkomstig uit het gebied de Eifel in Duitsland. Een gedeelte van ons hooi komt uit Frankrijk, Luxemburg en een klein.


Hooi bestaat hoofdzakelijk uit gedroogd gras, maar er zitten ook andere planten in die tussen het gras groeien. Ook is er luzernehooi dat uit gedroogde luzerne . De grote gesealde hooibaal bestaat uit kleine balen gecertificeerd hooi uit de Haarlemmermeer. En de losse tien baaltjes hooi wegen kg per baal. Rechtstreeks vanuit Frankrijk geleverd en tegen zeer lage prijzen. Stro wordt door ons geleverd per volle vrachtauto van circa ton , waarbij . Daardoor is er weinig aanvoer en dus gaan de prijzen omhoog.


De beurs van Middenmeer opent het nieuwe stroseizoen met een prijs van euro per ton tarwestro, af land. Kleine balen biologisch hooi , onbemest en onbespoten.

Informeer voor verkoop van graszaa hooi , gerste en tarwestro. Loonbedrijf en gewasverzorgingsbedrijf Jan . Vierkante pakken hooi in folie te koop! Bezorging mogelijk binnen een straal van km voor een me… N. Goed tarwestro uit maagdenburg thuisgebracht 1euro per ton.


Weidehooi behoort tot het structuurrijk ruwvoer waar met name paarden veel baat bij hebben. We kopen mais aan op stam per hectare of per ton. Want riet en hooi uit reservaten, oevers en bermen kosten vrijwel niets.


Duits kruidenhooi samengebundeld tot grote baal maandelijks laten bezorgen op stal of aan huis? U betaalt een nette prijs per ton , zonder bijkomende kosten. Op menig stalmenukaart prijkt hooi als ruwvoer voor paarden. Als hooi niet voldoende droog is gewonnen kan. De hooiprijzen zijn sterk afhankelijk van de marktomstandigheden.


Stro is een 1 natuurlijk en zeer paardvriendelijk product. Het kan een deel van hun ruwvoederrantsoen vervangen en paarden die lange tijd op stal . Ik kijk van jaar tot jaar hoe ik de mest afzet. Ik gebruik de stromest ook graag onder de ma s. Stro kwam er maar weinig af, wat ik gekocht heb kwam op ton stro per ha. Traditioneel gedroogd hooi is een populaire klassieker. Anderen kopen het aan, in grote of kleine . Categorieën: fourage, rantsoen Tag: stro.


De kosten per strobaal bedragen € - excl. De strobalen worden per stuks (pallet) verhuurd. Dit is tevens de minimale afname van de strobalen. Al vind ik die plastic hooibalen oerlelijk. Aanschafkosten, inlcusief trekker, belopen al gauw tweeënhalve ton.


Los gestort per combinatie op aanvraag kan voordeliger zijn, er zijn dan geen op - of overslagkosten. Voorkoop op lange- of korte termijn op aanvraag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts