maandag 12 december 2016

Houten sleg

Een houten sleg is een grote houten hamer. Deze hamers worden veelal gebruikt in de tuin, bijvoorbeeld om palen mee de grond in te slaan. Deze houten sleg met bandijzer is voorzien van een 1centimeter lange steel. Wordt veel gebruikt om houten palen in de palen in de grond te slaan.


Voor het slaan van houten palen voorzien.

De kop is voorzien van twee stalen banden. Helaas hebben wij niets gevonden voor Moker- sleg Vierkant Hout. Talen Tools Sleg vierkant met houten steel 90cm hamer 3x 150mm. Gebruik de hamer voor het vast slaan van de palen. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Sleg Met Essen Steel - Staal - 90 . De Welkoop sleg is een tuinhamer die vervaardigd is van verlijmd essenhout.

Houten uitvoering met ijzeren band. Kenmerken: houten sleg Fries model extra zwaar met zware ringen en zijbeslag ovale steel cm. Een sleg is zeer geschikt voor o. Bent u opzoek naar een houten sleg ? Koop deze dan bij Stratenmakersspullen.


Bij ons heeft u beste producten voor de laagste prijs. Slegsteel voor de Friese houten sleg. Past niet in de kunststof tuinhamer.


Steel voor houten sleg - Materiaal: essenhout - Ovaal - Kopmaat: 55xmm - Steellengte: 1cm. Omschrijving: Specificaties: Terug naar . Registered by the Chamber of Commerce Groningen no. Our deliveries will be executed under the Dutch law and according to our terms of delivery . Ook kun je kiezen of je een kunststof sleg of houten sleg huurt. Niet gewend om goed te mikken bij het slaan? Om de prijzen te zien moet u ingelogd zijn.


Bij de Firma Plat kunt u een sleg huren of kopen.

Hij heeft een slagkop die voor de . Met een ijzeren of houten paalhamer, ook wel voorhamer of sleg moker genoem kunt u eenvoudig palen de grond in slaan. Sleg om houten palen in de grond te slaan. De ronde of vierkante kop is vaak aan beide zijden versterkt met. De Atlas houten sleg is een extra sterk rechthoekig model en aan beide kanten voorzien van staalbanden.


Bestel deze houten sleg direct online in de Pieper Bouwshop. Uw reservering staat klaar op de aangegeven datum tussen 9. Huur 1e dag Extra Dagen Borg € 4. Afname Per: Stuk Korte beschrijving: Friese tuinhamer 3x 150mm met een . Wees de eerste om “ HOUTEN SLEG MET STEEL 1CM” te beoordelen Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Sleg, hout, rechthoek model, met ovale steel 1cm. Met de sleg kan je eenvoudig houten palen de grond in slaan.


Voor veiligheid wordt aanbevolen: veiligheidshandschoenen, veiligheidsschoenen en . Sleg - Tuinhamer gemaakt van verlijmt Essenhout. Extra sterk rechthoekig model aan beide zijden voorzien van staalbanden. This file was provided to media Commons by the Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed as part of an image release.


De sleg is zeer geschikt om houten palen de grond in te slaan. Hiervoor kunt u beter geen voorhamer gebruiken, want dat kan zorgen voor schade aan de houten palen. Deze tuinhamer is aan beide kanten voorzien van een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts