vrijdag 17 februari 2017

Toetscombinaties mac opstarten

Lees meer over de Mac -functies en -tools die u kunt gebruiken door tijdens het opstarten één of meerdere toetsen ingedrukt te houden. Als u bijvoorbeeld de toetscombinatie Command-C (kopiëren) wilt gebruiken,. Maar soms wil je dat je Mac iets anders opstart.


Hieronder volgen een aantal toetsencombinaties die het mogelijk maken om je Mac te troubelshooten of . Dit is een lijst met elf opstarttoetsen die elke Intel Mac -bezitter moet noteren. Van het resetten van je NVRAM, opstarten in de veilige modus, opstarten van je .

Hier is een samenvatting van de belangrijkste toetscombinaties : Shift. X gedurende opstart - Forceer Mac OS X . Daarna de zieke Mac opnieuw opstarten en tijdens het opstarten de. Als je je Mac niet meer kan opstarten , kan dat verschillende oorzaken hebben. We zetten de meest voorkomende problemen op een rijtje.


MacHelp heeft voor u een lijst samengesteld met de meest voorkomende shortcuts. Toets C tijdens opstarten , Start op van een CD met een Systeemmap. Apple Mac sneltoetsen shortcuts voor software en leestekens.

Shift – Veilig opstarten ( opstarten in de veilige modus van OS X) C – Opstarten. Toets of toetscombinatie , Wat er gebeurt. Option), Geeft alle opstartvolumes weer. Sommige functies en tools van de Mac zijn beschikbaar door tijdens het opstarten bepaalde . Heb jij een Apple toetsenbord gekoppeld aan je Mac ? Druk tijdens het opstarten op de toets of toetscombinatie tot de verwachte functie.


De onderstaande stappen werken ook voor andere Mac - opstartopties met andere toetscombinaties voor opstarten. Shift, Voorkom het automatisch inloggen. Bij het opstarten van een Mac kunnen de volgende toetsen of toets combinaties gebruikt worden om speciale functies te activeren.


Alle programma's stoppen en de Mac opnieuw opstarten. Toetscombinaties op een Mac Door een combinatie van toetsen in te drukken, kunt. Als je Mac uitstaat kun je hem met dezelfde knop aanzetten. Je Mac gaat nu opnieuw opstarten en doordat alle apparaten zijn ontkoppel wordt de Bluetooth. Als je het probleem tegen bent gekomen dat, bij het booten van je Mac , een ander OS opstart dan je graag zou willen, dan is daar een . Ik heb vanmiddag mijn eerste Mac (Imac) in gebruik genomen en mijn.


Bij de meeste toetscombinaties wordt een speciale toets gebruikt. Het is gelukkig geen veelvoorkomend probleeeen Mac die crasht. De Mac bevat een aantal handige sneltoetsen die je veel tijd kunnen.

Apple ook wel OS X- toetscombinaties noemt, . De exacte toetscombinaties die gebruikt kunnen worden verschillen enigszins van de ene soort naar de andere Mac. Ook kunt u niet opstarten vanaf zomaar . Als je je registreert krijg je gratis toegang plus relevante extra s. Sneltoetsen en toetscombinaties. Sommige toetsaanslagen en menu-items zijn anders op een Mac dan in Windows en.


DigitaalGids Handige Mac -sneltoetsen. Dat betekent dat het opstarten van het eerste programma een aantal . Apple-Mac systeem beheer op locatie voor Particulieren direct. Ook voor het vergelijken van simonly telefoonaanbiedingen.


Het euroteken op je MacBook Pro, MacBook Air, Mac Pro of iMac. Knippen, kopiëren, plakken en andere algemene toetscombinaties. Dankzij deze trucjes is jouw Mac weer net zo snel als de dag van aankoop!


P en R (je moet deze toetscombinatie indrukken voordat het grijze scherm verschijnt);.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts