donderdag 6 april 2017

Swifter schapen te koop

Vind swifter schapen op Marktplaats. Te koop aangeboden 2stuks lammeren swifter × texelaar. Mooie schapenbok te koop Geboren in maart dit jaar Afkomstig van een.


Swifter schapen te koop ooien van jaar oud ooi-lammeren van april ram . Oessant schapen te koop omdat we er een beetje te veel hebben.

BLAUWE SWIFTER OOILAMMEREN, stuks. Te koop : Overjarige Gekeurde Swifter Stamboek Dekrammen. De Doevendans is een Swifter Schapen fokbedrijf in Terwolde. We hebben besloten hem toch nog een koppeltje ooien te geven en hem na het. Ook hebben we nog twee eenjarige rammen te koop die afgelopen jaar niet gedekt hebben.


De zeventig Swifter -fokooien spelen een belangrijke rol binnen. De Merwehoeve probeert onderscheidend te zijn door te gaan voor hoge . Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek dieren, andere landdieren, schapen.

Ontdek hier het volledige aanbod. Welkom op de site van de swifter schapenfokker A586. Een hobbyfokker gelegen te Kortemark.


De huidige en nog in te zetten fokrammen worden aan u voorgesteld met hun . Ik bied Bleu de Maine ooien (jarige ooi en twee lammers van jaar) en swifter ooien (jaar) te koop aan op voorwaarde dat ze niet geslacht worden. De Swifters die wij eventueel te koop hebben staan onder de kop TE KOOP. De Kerry Hill is een erg fier schaap met rechtopstaande oren. Vriendelijke en gemakkelijk te houden schapen met zeer goede moedereigenschappen . De Swifter is een productief schapenras , in de zeventiger jaren door de. Zwoegervrije prima drachtige Lleyn ooien te koop.


Werpdatum voorzien voor half april. De schapenfokkerij is zoals bij vele klein gestart met enkele kerry hill. De Engelse Texelaar, top rammen en ooien te koop. Sinds die tijd hebben wij onze Texelaar schapen fokkerij ontwikkeld.


Bijvoorbeeld kruisingen met Swifter ooien. Swifter ramlammeren en ooilammeren uit verschillende bloedlijnen.

Elk jaar worden er meerdere ramlammeren gekeurd. Het eerste Swifter stamboekbedrijf in Nederland met een zwoegervrij certificaat. Mooie, grote swifter ooi van maanden oud wordt samen verkocht met.


Truipoppe fokt en verhandelt Swifter stamboek fokschapen. Enkele voorbeelden van karkassen: links matig bespierd (R) en te mager of. Maar deze stappen drukken de prijzen die de schapenhouder krijgt, dus. Swifters ) kruisen met een bevleesde ram van klasse E zal in.


Moederdier voor de productie van vleeslammeren. Om die lammeren te maken wordt als vaderdier vooral de Texelaar . Hier komen de schapen enkel te staan wanneer ze gaan aflammeren, de rest van de jaar blijven. Naast Belgische melkschapen fokt Christiaan ook Swifters.


Groep 1: ( kruising Swifter x Charollais ). Deze groep staat in voor de fok van zuivere Charollais schapen. Te koop na het dekseizoen (september): HANDBANK ROB ROY Vader: Cambwell Laird MV:. Ooien te koop ” daar kunt u een recente weergave zien van de schapen die ik te koop bied.


Te koop gevraagd : Twee 1-jarige drachtige witte Saanen Stamboek geiten met CAE vrij attest en. Texelse hobby schapenfokbedrijf Stal Boterdiep(familie Blok). Ons doel in de fokkerij is om een dier te fokken die functioneel is dit wil zeggen.


Vlaams schaap x Texelaar= Swifter x Texelaar= Slachtlam. Vlaamse schapenhouder voor landschapsbegrazing in kaart te brengen, werd een enquête opgesteld. Preventieve maatregelen zijn: koop enkel. Het lamsvlees is diepgevroren te koop in de boerderijwinkel.


Alles over schapen , schapenhouderij, schapenprodukten, huisvesting, lamsvlees ,. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts