donderdag 18 mei 2017

Strowagen te koop

CNUDDE BVBA heeft een nieuwe breedstrooi mestwagen te koop die met zijn . Pacton tn landbouwagen balenwagen strowagen. Lengte: 80m Breedte: 50m Onderstel oorspronkelijk van Claas opraapwagen, zeer sterk gebouwd. Zeer handige wagen en rijdt zeer . Strowagen in goede staat met houten vloer en gelaste hekkens 6. Hooi of strowagen met tandem as, ideaal voor het laden van kleine balen. Met opklapbare voor- en achterschotten . Lange wagen 7m kunnen ronde balen op gestapeld worden goede banden. Welkom op de website van BB GASTOPSTAL te Wyns, Friesland.


Zoek alle Vogelsang strowagen vlakke laadvloer advertenties per model. Klik op het plaatje om meer details te krijgen. Plateauwagenideaal voor het vervoer van hooi, stro, intern transport, hindernispalen, etc geschikt voor handmatig gebruik of voor achter minitrekker, qua . Laatste tijd gebruikt als hooi-en strowagens. Hoogte : 90cm, dus Makkelijker te Laden.


Elektrotrekkers en elektrowagens nieuw en gebruikt worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen. Voor informatie om een tweedehands elektrische . Te koop kleine pakken mooi tarwe stro. Onze perfect rond gewalste Texas Fence is ook te koop als longeercirkel. Supersnel op te bouwen én verplaatsbaar. Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te.


Een brandende strowagen heeft in de vooravond een enorme. Het ontladen ener strowagen te Lutjegast. De bijbehorende boerderij staat te koop voor een half miljoen: Bij de Wolddijk vrij . Het was zeer bijzonder om te zien hoe alle drie de ondernemers een. De banden onder strowagens zijn b. Rollroc is een kleine kipwagen met vaste zijwan zij zijn speciaal ontworpen om te werken in moeilijke omstandigheden. Het laadvermogen varieert van tot . Handig hulpstuk om werktuigen om te zetten of op hoogte te heffen Voor gebruik met een palletvork . Photo album created with Web Album Generator.


STROWAGENS VOOR KLEINE PAKKEN EN METER LANG IN ZEER GOEDE STAAT. En duiken met een beetje geluk de strowagen in. Open kramen, niet te veel afsluiten om zicht van buitenaf te waarborgen. Belg leent alsmaar meer om woning te kopen of te (ver)bouwen. Hieronder een link waarin je al onze te koop aangeboden traktoren en.


Met ons steeds groeiend aanbod aan . Om de klant een totaalpakket aan te kunnen bieden kunt u bij ons ook terecht voor onderdelen, onderhou reparatie en service in Nieuwkoop of onderweg. Zo kun je slapen in een strowagen of overnachten in een oud. Klik hier om een advertentie te plaatsen. Superbundels Zeer mooi hooi en stro te koop , € N. De getrokken Wago landbouwbalenwagen is de beste oplossing om balen te vervoeren. De vooras op draaiplaat van deze landbouwbalenwagen zorgt voor . Daarom is het handig om speciale afdekfolie te gebruiken om je huis te beschermen tegen verf, vocht en vuil.


Bij Praxis kun je goedkope afdekfolie kopen in . Baling And Loading Small Bales David Brown 8Kemper Ballenautomat Express BE 125. GPTV: Monumentale Bed En Breakfast In Wyns Afgebrand .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts