woensdag 1 november 2017

Afc ajax app

Met de officiële Ajax - app ben je altijd op de hoogte van de laatste verrichtingen van Ajax en alle andere zaken binnen de club. We hebben verschillende apps voor iOS en Android. Deze Ajax tablet- App heeft naast het laatste nieuws ook een Live Match Center waar je live de statistieken en social media-berichten over de wedstrijden van . Met de AFC Fanzone app blijf je altijd en overal op de hoogte van het laatste Ajax nieuws, de uitslagen, het wedstrijdprogramma en het competitieoverzicht.


Wil je toegang tot meer exclusieve informatie als realtime statistieken van . Ajax heeft de Ajax Live App HD gelanceerd.

Een broodnodige update aan de Ajax app die de basis legt voor een nieuwe manier van gebruik en het bieden . Vanaf vandaag is de gloednieuwe Ajax1. De meest complete Ajax Fanzone nieuws app is onmisbaar voor iedere Ajax fan! Appie is zoals voetbal zou moeten zijn.


Voor AFC Ajax , een club uit de traditionele top van de Nederlandse Eredivisie, ontwikkelde LiveWall een variant van Fan Of The Match. Perr Schuurs heeft vrijdagavond zijn debuut gemaakt voor Ajax. Na de succesvolle collecte bij de wedstrijd Ajax -AZ, waarbij 50. FC Barcelona en Manchester City en .

Ajax verhuurt Siem de Jong aan Sydney FC. Ajax Vrouwen krijgen pak slaag van Lyon. Haal nu jouw sjaal voor Ajax -Benfica in huis!


Amsterdamsche Football Club Ajax ”, ofwel AFC Ajax (officiële site), is een Nederlandse profvoetbalclub uit de hoofdstad Amsterdam. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor AFC Ajax NV in Amsterdam vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Download de enige officiële AFC Ajax App voor de tablet.


Met de App kun je de live wedstrijden van Ajax TV volgen. Win kaartjes voor Ajax - Benfica! Ajacieden staan wij achter Ajax ! De samenvatting van SVV Scheveningen - Ajax , een wedstrijd in de eerste ronde van de KNVB.


Samenvatting FC Twente - MVV Maastricht. Ajax LifeVoor ons is dit best een spannende week. De wedstrijd Utrecht tegen Ajax gezien door een whatsapp groep van. Kom langs of bel voor een afspraak.


SDO en AFC Ajax spelen op donderdag mei (Hemelvaartsdag) de bekerfinale van West I. De aftrap op het terrein van FC Breukelen is om . Jungle Minds launches new native app for the mobile Ajax-fan.

En dus lanceerden we deze week met gepaste Amsterdamse trots de nieuwe Ajax app ! In hun derde kwalificatiewedstrijd speelden ze gelijk (0-0) tegen . Max Reckers, performance technology consultant at AFC Ajax , tells us how he convinced coaches and players alike using AI not just to . Via de Meer app kunt u het inschrijfformulier benaderen, waarmee u met de unieke. De loting zal worden uitgevoerd door AFC Ajax. Importeer de wedstrijden van Ajax in je kalender.


Wijzigingen in het speelschema en de scores. Zelf kun je echter geen reactie via de app plaatsen. Het bestaat uit een app voor meerdere platformen en een eigen aanbod van.


Daarnaast gaat AFC Ajax mobiele abonnementen op de markt . De websites en mobiele app van Ajax , die maandelijks ruim miljoen . Ajax speelt Champions League, dit levert het op (en dit kost het). Het laatste Ajax nieuws, de uitslagen, het programma, de topscorers en natuurlijk de transfergeruchten: alles over Ajax vind je op deze pagina! Wegens aanhoudend noodweer is de wedstrijd in . Ajax en AFC Amsterdam komen in de tweede ronde van de KNVB-beker beiden uit tegen een club uit de Jupiler League. Ajax is zondag op eigen veld na vijf zeges op rij onderuit gegaan.


Presentatrice Fresia Cousiño Arias ontvangt wekelijks een Ajax speler of andere prominente. FC Utrecht liet de worstelende Amsterdammers met een late goal met lege . PCI Nederland meldt een nieuwe sponsorovereenkomst met Ajax te hebben. Eerder dit jaar werd de werkplekspecialist Official Supplier van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts