woensdag 18 april 2018

Salaris onderhoudsmonteur metaal

Je salaris is conform CAO Klein Metaal Technisch Installatiebedrijf. Gegevens komen van 5echte salarissen die direct verzameld . Hallo Marco, Mijn naam is Wilko werkzaam bij CNV Vakmensen, ik heb naar je vraag bekeken. In jouw branche is er een CAO en een indeling . Monteurs industriële en landbouwmachines bouwen, installeren, onderzoeken, onderhouden en repareren motoren, machines en mechanische werktuigen . De cao-salarisklasse in de Metaal en Techniek sector is gekoppeld aan een functiegroep.

Je geeft aan dat je onder de CAO klein metaal valt. Op basis van deze gegevens, is jouw salaris van 3. Minimum is het gemiddelde van de laagstbetaalden, of het cao-loon. Mediaan is het middelste salaris van deze functie ( verdient meer, minder), . Salaris bediener metaalvormmachine. Mijn werkgever volgt de CAO metaal en techniek. Het salaris van een procesoperator is afhankelijk van het niveau van de procesoperator en de dienst die deze draait.


Over het algemeen ligt het salaris tussen . Het bedrijf bestaat uit een fabriekshal waar metalen vaten worden geproduceerd.

Wat zoeken wij in een mechanisch onderhoudsmonteur. Servicemonteur Metaal jobs available in Waddinxveen. Een marktconform salaris met een goede pensioenregeling en overige.


Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures. Industrie, productie, metaal en plastiek. Als onderhoudsmonteur krijg je marktconform salaris (in overleg, op basis van ervaring) en een goede pensioenregeling. De werkzaamheden als klein onderhoudsmonteur bestaan uit chef werkplaats, opknappen. FunctieomschrijvingVoor een opdrachtgever van ons zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur.


Als servicemonteur buitendienst verdien je een prima salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, hierbij wordt de CAO Metaal en . Goeiedag, weet iemand wat een planner van servicemonteurs verdient volgens de CAO kleinmetaal ? Altijd al willen werken als onderhoudsmonteur ? Job en inkomen ijzerwerkers, medewerkers metaal , metaalwerkers en. Metaalconstructiewerkers assembleren, bouwen en ontmantelen dragende metalen. De CAO Metaal en Techniek is hier van toepassing Na een inwerkperiode . Onderhoudsmonteur vacatures in Roosendaal op Adzuna, de zoekmachine voor vacature in Nederland.


Elke dag duizenden nieuwe vacatures en alle . Wat bieden wij Een goed salaris op basis van CAO kleinmetaal. In de functie van onderhoudsmonteur verricht je diverse werkzaamheden op. Een bij de functie passend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Medewerker Technische Dienst uit Waalwijk zoekt uitdaging? Ben jij geïnteresseerd in een baan als onderhoudsmonteur in de. Na jaar in loondienst als CNC-frezer en jaar onderhoudsmonteur van machines ben je als jongeman toe aan een grotere uitdaging. MBO-niveau, bij voorkeur MTS metaal , die . Startsalaris zonder ervaring ongeveer € 1. Een afwisselende en verantwoordelijke baan met een goed salaris dat past bij je leeftijd.


Goede pensioenvoorziening (we zijn aangesloten bij de Metaalunie ). Hét adres voor BBL-trajecten in de sector transport en logistiek. Goed salaris , tot subsidie op de rijopleidingen en persoonlijke begeleiding. Zelfstandigheid om projecten naar behoren . Uiteraard een goed salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao Metaal. MBO niveau opleiding richting onderhoudsmonteur aangevuld.


Op zoek naar alle vacatures in de metaalindustrie? Wij hebben ze al voor je gevonden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts