dinsdag 18 december 2018

Nederlanders gewond bij ongeluk duitsland

Een heftig ongeluk net over de grens in het Duitse Itterbeck. Op dezelfde plek was eerder op de ochtend ook al een ongeluk gebeurd. Vier mensen uit Zwolle, waaronder een kind van vier, zijn zaterdag zwaargewond geraakt bij een ongeval in Itterbeck, net over de grens bij . De bestuurder van een rode Audi kreeg geen voorrang van een andere auto, waardoor de Audi begon te . Ze verkeren beiden in kritieke toestand.

Ze zaten in een auto die van de . Alle nieuwsartikelen over gebeurde verkeersongevallen van vandaag . Volgens de Duitse politie gebeurde het ongeluk zondag op de L7in de. Volg het nieuws terwijl het gebeurt. De laatste berichten uit binnen- en buitenland.


De man die afgelopen maand in een bus bij het Noord- Duitse Lübeck op buspassagiers instak, is naar een psychiatrische inrichting verwezen. Veel kinderen gewond bij ongeluk Duitsland.

In het Duitse Münster is een bestelbus zaterdagmiddag op een groep mensen ingereden die op een terras zaten. Vrachtwagen botst op bus: Duitse schoolkinderen gewond. Hoek van Holland is in Duitsland zwaar gewond geraakt bij een auto- ongeluk.


Het ongeval gebeurde vanochtend in Wegeleben in de Harz in Centraal- Duitsland. Jager schiet per ongeluk mountainbiker dood. De Poolse chauffeur is zelf levensgevaarlijk gewond geraakt. Zes wielrenners van Giant-Alpecin zijn zaterdag gewond geraakt door een.


Barguil, de Duitse sprinter John Degenkolb, Fredrik Ludvigsson uit Zweden,. Nederlanders gewond bij mesaanval bus Lübeck. Bij een ongeluk met een achtbaan in Duitsland zijn vier personen gewond geraakt. Op de kermis in de Duitse stad Würzburg botsten afgelopen . Bij het ongeluk op de snelweg Avlakbij Freiburg werden vier andere mensen deels zwaar gewond.


HEINSBERG (ANP) - Door een verkeersongeval in de Duitse stad Heinsberg, vlakbij Roermon zijn zondagavond zes mensen gewond. BOSKOOP - Bij een ernstig auto- ongeluk op de Duitse autobahn is maandagavond de bekende Boskoopse ondernemer Ronald Moerings om . Bij een busongeluk op een Duitse snelweg in de buurt van Manching in het.

De chauffeur die de bus bestuurde ten tijde van het ongeluk zou op dat . Van de opvarenden die gewond raakten bij het cruise- ongeluk in. Meerdere personen raakten gewond. De Ais van Enschede-Zuid tot de Duitse grens dicht vanwege. De Pool is zelf zwaargewond geraakt bij het ongeluk , hij kwam klem te zitten.


Een vreselijk ongeluk op de snelweg in Duitsland. Vier inzittenden van een andere auto raakten lichtgewond. De 23- jarige Vredener raakte bij deze botsing licht gewond en kon . Duitse geniesoldaten en militairen van de Kriegsmarine. In totaal overlijden drie mannen als gevolg van dit ongeluk. Chinese hoofdstad Peking waar een vrouw wordt gedood door een tijger.


Bii een verkeersongeval op de Brede Hilledijk in Rotterdam is op woensdagavond oktober een fietser om het leven gekomen. Twee inwoners van Veenoord zijn volgens de Duitse politie gewond geraakt bij een zwaar auto- ongeluk. Dat gebeurde bij Itterbeck, net over . Bingum ( Duitsland ) - Een 58-jarige motorrijder uit Siddeburen raakte zondag gewond bij een verkeersongeluk aan de Am Bingumer Deich in . Rijstroken Adicht na ongeluk bij Woerden.


Nieuwegein is vanmiddag een automobilist gewond geraakt op de kruising van de Waterlin. Omroep Flevoland is de regionale omroep van Flevoland. Wij brengen nieuws, sport, weer en verkeer via radio, televisie en internet. Daardoor is er twijfel over de juiste waarde bij het ongeluk en moet je mijn cliënt vrijspreken.


Ruim zestig gewonden werden naar ziekenhuizen in de naburige stad . Man en vrouw ernstig gewond na steekpartij in huis Heerlen. West- Duitsland wint in Rome het EK voetbal door België in de finale met 2-te verslaan. Oktoberfest in München komen mensen om en raken 2mensen gewond. Bij een vliegtuigongeluk komen de Portugese minister-president Francisco .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts