dinsdag 16 juli 2019

Wedstrijden ajax

Alle wedstrijden van Ajax op een rij. Importeer de wedstrijden van Ajax in je kalender. Wijzigingen in het speelschema en de scores worden automatisch doorgevoerd.


Inclusief eventuele wedstrijden in de Champions League, Europa League, Johan Cruijff Schaal, RKC . Ajax wedstrijden en uitslagen uit alle competities.

Wedstrijd , Uitslag, Datum, Competitie. Verder won Ajax één keer de Europacup II, één keer de UEFA Cup, drie keer de UEFA Super Cup, twee keer de Wereldbeker en één keer de International . Ook in die competitie werd over twee wedstrijden verloren, in dit geval van Rosenborg. Het recordaantal wedstrijden voor Ajax staat op naam van Sjaak Swart. In onderstaande tabel is de Club van 1gerangschikt op totaal aantal wedstrijden.


Burgemeester Femke Halsema ziet nog geen aanleiding om het duel tussen Ajax en FC Groningen af te gelasten. De complete clubpagina van Ajax op Voetbalzone. Met nieuws, wedstrijden en spelers.

Word fan van Ajax en deel je favoriete herinneringen. Download alle wedstrijden van Ajax naar jouw kalender. De data worden automatisch aangepast, zodat je altijd de laatste data bij de hand hebt. Ajax Ajax logo 16:PSV logo PSV. In deze statistiek worden de recordspelers van de club Ajax getoond.


Voor een gedetailleerde zoektocht staan de parameters Competitie, Positie en . Mats Seuntjes kijkt meestal wel met een schuin oog naar de wedstrijden van Ajax en PSV. Daarbij vindt de AZ-speler het vervelend dat die . Van alle clubs in de Eredivisie speelt Ajax komend seizoen het vaakst op het door spelers en fans verfoeide tijdstip van 12. QUBE heeft Ajax seizoenskaarten en nodigt jou graag uit voor een sportieve beleving in.


Zoek jouw favoriete wedstrijd in het speelschema en vul daarna het. Ajax speelt in de laatste voorronde van de Champions League tegen Kiev om een plaats in de. Hoopvol keken supporters van Feyenoord en PSV uit naar Vitesse - Ajax.


Een uitwedstrijd tegen een sterke subtopper is na een Europese wedstrijd geen pretje. Geen ticketinformatie beschikbaar. Ajax speelde tegen Bayern München (1-1) de indrukwekkendste Europese wedstrijd in jaren. Wat kan de ploeg daar, los van de euforie, de .

Heerenveen - Ajax oktober, 20:uur. Kijk hier terug naar de Eredivisie, FOX Sports Vandaag, FOX Sports DOC, Club. Dat de wedstrijd van zondag spannend is blijkt ook wel uit de statistieken, keer won Ajax De Topper, ging PSV er met de overwinning vandoor. De eerste kansen van de wedstrijd vielen voor Ajax te noteren.


Hakim Ziyech schoot van buiten de zestien maar net naast en Donny van de . Feyenoord heeft nummer twee Ajax tot drie punten zien naderen in de Eredivisie. Er staan nog zes wedstrijden op het programma. Ook de voetbalwedstrijden van Ajax zijn voortaan weer te volgen via NH Radio, de regionale publieke omroep van Noord-Holland. De thuiswedstrijd van Ajax tegen NAC Breda wordt nu gespeeld op . Ajax koos de provincie uit voor twee oefenwedstrijden op dezelfde dag. Op het terrein van HHC Hardenberg verloor de ploeg van Frank de . Dankzijdrie treffers inde laatstetien minuten, vanBryanRoy, Rob Witschge enRonald de Boer, won Ajax ook deze wedstrijd , met . Ajax maakt samen met PSV en Feyenoord deel uit van de traditionele top drie.


Ajacieden staan wij achter Ajax ! Uitvak Ajax verzamelt nog meer complimenten dan spelers. Hoogspanning in Amsterdam vandaag. Bij wedstrijden tussen Feyenoord en Ajax in Rotterdam zijn ook de komende drie jaar geen uitsupporters welkom. Juich samen met een vriend(in) de longen uit je lijf bij een wedstrijd van Ajax of Feyenoord!


Vak4is woest over het optreden politie en Ajax. Met de Ajax of Feyenoord wedstrijdkaarten voor twee personen mag. Het onverslaanbare Ajax van Louis van Gaal Mike van Damme. Die negen wedstrijden in Ajax smaakten immers naar meer. Iedere dinsdag, woensdag en donderdag zijn de wedstrijden te zien op Fox Sports.


DE SELECTIE VAN AJAX IS IN HET ECHT TOCH OOK GEWOON BETER . Dusan Tadic heeft in dienst van Servië een pijnlijk moment beleefd in de Nations League- wedstrijd tegen Roemenië.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts