dinsdag 1 oktober 2019

Gele lijmvallen

Gele , dikke en degelijke kartonnen kaarten die aan beide zijden zijn besmeerd met lijm. Aeroxon Gele Lijmvallen zijn speciaal gekleurde plakvellen die diverse insecten zoals bladluizen, witte vliegen, mineervliegen, trips en rouwmuggen . Deze gele vallen zijn ideaal voor het vangen van witte vliegen, trips, rouwmuggen en bladluizen. Gifvrije, gebruiksklare GELE lijmband voor de bescherming van huiskamerplanten en balkonplanten.


De gele kleur trekt vliegende insecten aan, zoals witte . Geschikt om te gebruiken op warme vochtige plaatsen zoals in de serre.

Ter bestrijding van witte vliegen, mineervliegen, trips,. Deze Gele Lijmvallen van Aeroxon zijn ideaal voor het vangen van witte vliegen, trips, rouwmuggen en bladluizen tussen je teelten en sierplanten. Dit product is van toepassing bij . Cornus mas of de gele kornoelje: een struik vol gele bloemen in de winter - Soorten cornus mas en cornus florida, cornus alba, cornus nuttallii, cornus kousa,.


Inclusief BTW, taksen, Recupel en Bebat. Voor het verkrijgen van kersen zonder maden zijn deze gele lijmvallen en lokmiddel perfect. Het lokmiddel zorgt ervoor dat de kersenvliegen landen op de gele . Levering gemiddeld binnen dagen.


Mooi meegenomen: alles wat je al met de gele platen hebt gevangen, kan alvast geen schade meer berokkenen.

RUSSELL IPM VANGSTRIPS LIJMVELLEN GEEL STUKS Met de Russell IPM Vangstrips Lijmvellen signaleert u tijdig de aanwezigheid van schadelijke . Niet alle artikels op onze website zijn op voorraad in onze winkels. Deze lijmval is speciaal voor vliegende insecten ontworpen. Er is bewezen dat vliegensde insecten graag op geel gekleurde . Onze website maakt gebruik van cookies. AEROXON GELE LIJMVALLEN Bekijk groter . Lijmvallen op kleur: Een gele val lokt deze beestjes: Gevleugelde bladluizen Tripsen Bladvlooien Motluizen (Witte vliegen) Gevleugelde wolluismannetjes . Glupac Kleefplaten voor NCTGeel Set Stuks. Relevant geïdentificeerd gebruik van de stof of het mengsel en ontraden gebruik.


In februari werden verschillende typen lijmvallen in de kas opgehangen. Vergeleken zijn de gele lijmvallen van Koppert en Biobest en de witte lijmvallen van. Doeltreffend tegen bladluizen, witte vlieg, mineervliegen, enz. De insecten komen op de speciale kleur af en blijven . Die Leimfallen gegen Schädlinge schützen Ihre Pflanzen mit insektizidfreiem Spezialleim effektiv vor lästigen Fluginsekten. Sexratio van Rhagoletis cingulata op de lijmvallen van de drie gebieden bij.


De nerven blijven relatief groen, terwijl de rest van het blad geel wordt. Volwassen trips zijn kleine, langwerpige insecten met typische franjevleugels. Ze zijn ongeveer mm groot, en grijsachtig of geel tot .

Bepaal tijdig de aanwezigheid van de kersenvlieg met deze gele kruisvallen. De Rebell kruisval is ontwikkeld door het Zwitsers onderzoeksstation Wädenswill. Let wel dat ook andere insecten zoals bladluizen aangetrokken worden door de gele kleur . Een gele lijmval is zeer aantrekkelijk voor wittevlieg, bladluis, mineervlieg en andere vliegende insecten in moestuin, siertuin en . Gifvrije en reukloze lijmval met een sterke lokwerking voor een effectieve bestrijding van witte vliegen, mineervliegen, thrips, rouwmuggen en bladluizen. Pherocon AM (zonder lokstoffen) opgehangen. Schade op planten door wittevliegen valt op wanneer bladeren gele vlekken vertonen.


Lijmvallen met een fel gele of blauwe kleur trekken de insecten aan omwille. Lijmvallen tegen vliegen op fruitbomen. Lijmvallen tegen witte vlieg, mineervlieg, trips, rouwmuggen en bladluizen. Gele lijmval tegen vliegen op fruitbomen st test.


BELANGRIJK: De gele lijmvallen zo vroeg mogelijk ophangen,. Beschrijving: 20x25cm geel insect ongedierte lijm vallen sticker vliegende insecten wespen milieu niet giftig specificatie materiaal:. De zwarte- en gele pruimenzaagwesp (Hoplocampa flava).


Door witte lijmvallen (zinkwitte lijmvallen of zinkwitte kruisvallen) tijdens de bloei . Op deze pagina vindt u diverse producten voor het vangen en doden van ongewenste vliegen in en rond huis. De groep van de vallen en feromonen bestaat uit een drietal lijmvallen waar insecten op blijven plakken. De gele val trekt insecten zoals bladluis en vliegen aan . Vliegen kunnen worden gedood door middel van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts