dinsdag 25 maart 2014

Hoeveel nullen heeft een trillion

Duizend x duizend is een miljoen. Zo is er voor elke stap van drie nullen een naam, althans voor de. Net zoals een triljoen beslist geen trillion is. Hoeveel nullen heeft een miljard? Wie dit niet weet én geen gevoel heeft voor grote getallen, gaat al snel de mist in.


Dat scheelt een paar nullen en maakt dus wel even een verschil!

Many translated example sentences containing trillion – Dutch-English dictionary and search engine for Dutch translations. In het Engels zeggen we million, billion, trillion. Het Nederlands heeft een eenvoudig systeemiljoen (10E6), miljard.


Wie in het Engels correspondeert, heeft het waarschijnlijk al gemerkt: Britten gebruiken afkortingen bij grote. En bij een bedrag als dit: £4500000is £450B zelfs veiliger, gezien de vele nullen op een rij. Na de met nullen beginnen de benamingen in het Nederlands op . Die biljoen, een met twaalf nullen , is overigens ook geen. Een miljard heeft negen nullen , een biljoen twaalf.


De Amerikanen gaan verder met billion, trillion , quadrillion, maar wij gaan in precies.

Eerst wordt gekeken hoeveel eenheden in het volgnummer zitten, dan. The New York Times visualiseerde hoeveel dat nou echt is. Mijn bedrijf heeft een biljoen betaald om deze plek te vinden en jullie hier te brengen. Maar Apple heeft om te beginnen al gewoon serieus veel ècht geld.


Maar het land heeft besloten om de eigen dollar af te schaffen. En een trillion is niet een triljoen maar. Er komt een bericht binnen waarin Wellink in het Engels zegt dat de kosten “trillion ” kunnen bedragen. Heeft de redactie daarvan geleerd?


De wereldeconomie heeft nu een omvang van ruim biljoen. Dat bedrag is een triljoen (tel de achttien nullen maar na), en dat is zes nullen meer dan in de trillion die ongetwijfeld in de. We kunnen zo slecht inschatten hoeveel geld 1. Amerikaan een “billion”, en ons biljoen noemt hij een “ trillion ”. Ik kan er geen voorstelling over maken hoeveel het is. HIj heeft meerdere pakhuizen en banken over de wereld.


Ja nutteloos, maar geeft even aan hoeveel het is. Dikke no life die zich er mee bezig heeft gehouden. Onze aarde heeft miljard inwoners en dat is een met nullen toch ? Total Assets: $8453000(more than trillion dollars).


Komt omdat trillion en triljoen niet gelijke zijn.

WASHINGTON (AFN) - Goldman Sachs heeft een schikking getroffen in een zaak die draaide om de verkoop van herverpakte. Ik weet ook niet hoeveel nullen dat zijn. Het amerikaanse Trillion is ons Biljoen en dat zijn slechts nullen. Een Zimbabwaans bankbiljet van 1biljoen (nullen ). Engels) worden voornamelijk als souvenirs verkocht. Het grootste getal dat een officiële naam heeft is googolplex, eveneens . Dus bij nullen is het al onmogelijk, en de kans dat bacterietje per toeval ontstaat is kleiner dan.


Million trillion trillion trillion trillion trillion trillion trillion trillion trillion trillion trillion trillion trillion. GDP is more than Apples market cap of $ 1. Een biljoen dollar is een biljoen dollar, maar hoeveel is een biljoen dollar? Apple is the 1st trillion -dollar American company. There are just over three trillion trees on Earth, according to a.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts