maandag 21 april 2014

Bayer decis gebruiksaanwijzing

Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor de menselijke. Veel factoren buiten de invloed van Bayer Crop Science zoals onder meer opslag, . Lees voor gebruik de toepassingstabel op de gebruiksaanwijzing. Decis is geformuleerd als emulgeerbaar concentraat (EC).


Het middel werkt als een contact‑ en maaggif, de werking is bijzonder snel. Gebruik tot 1ml spuitvloeistof per vierkante meter.

Decis Concentraat is een snel werkend en effectief bestrijdingsmiddel tegen. Veiligheidsaanbevelingen: Niet roken tijdens gebruik. Werkt ook voor het bestrijden van rupsen!


Gebruik dit product niet op het ogenblik dat de bijen actief naar voedsel zoeken. Leverancier, Bayer CropScience SA-NV. Primaire verpakking DECIS EC (X 1LT).


EC (Emulgeerbaar Concentraat) Insecticide met maag- en contactwerking. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen.

Enkel erkend voor gebruik in Belgie! Relevant geïdentificeerd gebruik van de stof of het mengsel en ontraden . Decis Plus van Bayer werkt binnen enkele minuten in op insecten, die. Het assortiment gewasbeschermingsmiddelen van Bayer omvat een totaal. Decis plantenspray kan worden ingezet tegen luizen, rupsen en kevers op groenten.


Decis spray kan worden ingezet tegen luizen, rupsen en kevers op groenten. Kijk voor de juiste toepassing op de toepassingstabel bij de gebruiksaanwijzing. ToepassingsmethodespuitenToepassingsadviesDosering: Gebruik.


Let wel: niet spuiten tot afdruipen. De gebruiksaanwijzing van decis plantenspray 1l. Zoeken: bayer decis plus moestuin 2. Details betreffende de verstrekker van het veiligheidsinformatieblad.


Deltamethrin is niet meer onder octrooibescherming. Desect Concentraat is de vervanger van Decis werkt ook tegen buxusmot. Tegen luizen, rupsen, kevers en de buxusmot.


Gebruiksaanwijzing : voorafgaand aan de behandeling dienen de planten bevochtigd te worden met 0. Vervolgens wordt Confidor 2SL.

Product Supply With English Label Instructions and Advises Product Overview ( Active substances: deltamethrin ) decis is our broad spectrum pyrethroid . Bayer Garden insectenbestrijding Decis flacon ml. Groencentrum Hoogendoorn adviseert echter Decis ( Bayer ) of Luxan. Gebruik het bestrijdingsmiddel door direct op de insecten te sprayen en de onderzijde van de bladeren. Luxan Pyrethrum Plantspray is direct . Medische gebruiksaanwijzing aangegeven manier. Bewaar de tweede capsule in de koelkast en gebruik ze in juli-augustus om de tweede.


Na gebruik van de spray is een gewas na twee dagen weer eetbaar. Beoogd gebruik , Kruipende insecten, Vliegende insecten . Ook de Buxusmot wordt met Decis effectief bestreden. Lees vóór gebruik eerst het etiket en het veiligheidsinformatieblad. Ik gebruik zelf af en toe de hoge druk spuit om eitjes en kleine rupsjes te verwijderen.


GEBRUIK GEWASBESCHERMINGSMIDDELEN VEILIG. Het bedrijf dat Xentari op de markt brengt is o. Decis : een bestrijdingsmiddel op synthethische basis van Bayer. Raadpleeg altijd eerst de gebruiksaanwijzing ! Vergelijk hier prijzen van Bayer Decis concentraat 20ml. Voorzorgsmaatregelen Spuit Decis concentraat alleen daar waar luizen, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts