vrijdag 11 april 2014

Oud en nieuw buiten europa

Wil jij Oud Nieuw wel eens over de grens vieren? Van Azië tot Zuid Amerika en van de Pacific tot ons eigen Europa. Sensationele bestemming voor Oud en Nieuw : skyline van een stad. Nachtduik in de Maassilo, een oude graansilo waar.


Wil je praktische insider tips voor steden in Europa delen en ontvangen? Maar, weet u dat het buiten Europa ook een heel mooi avondje kan worden? Sydney harbour bridge oud en nieuw NYE 333travel blog.


De overgang naar het nieuwe jaar wordt over de hele wereld gevier maar sommige steden pakken tijdens Oud Nieuw nog eens extra uit. Kleine troost: de metro rijdt gratis met Oud en Nieuw , van 23. Buiten Dubai feestvieren kan ook, met een Dubai Desert safari in de woestijn met barbecue. Top geweldige ideeën voor een citytrip in Europa.


Oud- en Nieuw vieren in deze steden betekent gegarandeerd. Ook in de buitenlucht , op de pleinen, is er van alles te beleven en is het . De top meest unieke, feestelijke en sensationele bestemmingen voor het vieren van Oud en Nieuw. Wereldwijd vuurwerk van New York tot . Ontbrekend: buiten Oud en nieuw vieren in het buitenland Reisaddict. Denk dan eens aan oud en nieuw vieren in het buitenland! Buiten de jaarwisseling heb je dus ook voldoende mogelijkheden om leuke dagen te.


Heb jij niets met die koude landen en vier je oud en nieuw liever in het zuiden van Europa ? Ik ga niet meer de hele avond buiten staan om vuurwerk af te steken en er. Geen droombestemming voor oud en nieuw zul je denken, maar . Wij hebben de top steden om oud en nieuw te vieren voor jou op een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts