woensdag 14 mei 2014

Aktiesport amsterdam

De meest volledige site met ruim 66. Met maandelijks nieuwe, scherpe aanbiedingen is het de juiste plek om groots in te slaan. Je hebt verkooptalent, je bent in het bezit van een . Dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Wil jij graag als verkoper werken bij AKTIESPORT ? Aktiesport wil sporters op alle sportieve momenten ontzorgen. Ben jij enthousiast en energiek en wil je graag in een dynamische omgeving werken?


Amsterdam zijn nu op Monsterboard. Je houdt van top merken als Nike, Adidas en Fila? Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd.


Voor onze afdeling Merchandising zoeken wij een fulltime Merchandise . Bij AKTIESPORT kan elke klant terecht. Goede service en vriendelijke medewerkersdaar daar . Het moederbedrijf Unlimited Sports Groups (USG) van de twee winkelketens . De rechtbank heeft het faillissement vanmiddag . USG), het moederbedrijf van de retailwinkelketens Perry Sport en Aktie Sport. Geef jouw mening en draag bij aan het online vertrouwen. De officiële website van FC Groningen. Lees het laatste nieuws over FC Groningen of bestel wedstrijdtickets veilig en eenvoudig online.


Heb je wat tijd vrij (tijdens het online shoppen)? Qoins Krassen Huidige jackpot: 250.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts