vrijdag 17 oktober 2014

Creditcard vergelijken consumentenbond

Een creditcard is bijna onmisbaar als je weleens reist of online aankopen doet. Waar moet je op letten bij de aanschaf en het gebruik? Uiteraard kun je gebruik maken van de creditcard vergelijken Consumentenbond mogelijkheden.


De Consumentenbond is een betrouwbare partner op het . Probeer het nu zelf: vergelijk en vind de creditcard die bij jou past. Om de paar jaar houdt de consumentenbond een grote creditcard test waarbij ze alle creditcards van Nederland met elkaar vergelijken. Hier vind je een handig overzicht van goedkopere creditcards.


Hier kunt u de beste creditcards 20volgens de Consumentenbond vergelijken en afsluiten. Vergelijk de kosten en bepaal wat de goedkoopste creditcard is. Diverse creditcards van American Express hebben het predikaat . Vandaag las ik met enorm veel verbazing dat de consumentenbond een tegenstander is van de prepaid creditcard , onder andere omdat zij de kosten van de . Let bij het zoeken naar de goedkoopste creditcard consumentenbond ook op . Is best getest door de Consumentenbond (al zegt dat niet alles).


MasterCard en Visa creditcards hebben praktische dezelfde voorwaarden. Je kunt anders gewoon zelf hier vergelijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts