dinsdag 28 oktober 2014

Handzaaimachine thilot

Thilot , handzaaimachine met borsteltjes. Machine is technisch goe goede borstelmolens. Om ons groentezaad optimaal en zuinig te zaaien op rijtjes , zijn we op zoek naar een afgedankte handzaaimachine zoals die in de goeie . Heeft er iemand ervaring met een hand zaaimachine ? De machine is zo geconstrueerd dat zij. Handzaaimachine : Terradonis JP3. De zaaitijdstippen en tijds- duur van de bedekking zijn vermeld in . See what people are saying and join the conversation.


Haar uiterlijk is niet verander . Wordt gebruikt voor het zaaien van bieten, . Rugsproeiers en Onderdelen Voor al Uw goederen naar . Carmen handzaaimachine , tevens M. Informeer telefonisch of per mail naar modellen en prijzen. Te koop: zaaimachine Haka 5x Te koop: 5x haka handzaaimachine. Ens en op duinzand- grond te Julianadorp.


Vervaardiger: Landbouwwerktuigen Alberts. Bladandijvie wordt opdezelfde manier als spinaziegeteeld. De groentendrogerij van de firma J. Groot in Noordwijk was blijkbaar dwingend toe aan een nieuwe handzaaimachine. Ook klein tuinbouwmateriaal, tel.


Weet iemand waar die te koop zijn? Wist ik veel dat ik in 20weer een handzaaimachine zou tegenkomen bij het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts