woensdag 5 november 2014

Little tikes vrachtwagen

Ze zijn dan klaar om verkocht te worden. Op de foto zie je niet hoe onwijs groot deze vrachtwagen wel niet is! Helaas hebben wij niets gevonden voor little tikes vrachtwagen oplegger. Een geweldige eerste speelgoed vrachtwagen voor uw kleintje!


Het grote handvat, ontworpen… € 00. Klap de klep naar beneden en rijd ze . Met de eenvoudig te gebruiken laadklep . Deze vrachtwagen in boerderij of safari–uitvoering biedt veel uitdaging voor de allerkleinsten! Deze loopauto is voorzien van een grappig gezichtje, en is ideaal voor groeiende peuters.


Ook leuk voor kindjes die nog niet lopen maar wel auto kunnen . Doe de deur van jouw Cozy Truck open en stap in. LITTLE TIKES = KLIMREK HIDE of SLIDE met glijbaanvoor kinderen van tot jaar. De juiste prijs voor een little tikes Auto Transporter vind en vergelijk je op Kieskeurig.


Op zoek naar een mooie vrachtwagen ? De vrachtwagen met bijbehorende rode en gele auto kunnen . Products that get small bodies moving, spark curiosity, create wonder a. Goed voor urenlang plezier in de zandbak! Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Utilisé: Grote vrachtwagen met auto In goede staat (Petites voitures) - A vendre pour € 1à Diepenbeek Genk.


Space scooter junior (Space Scooter). Reageer: Advertentie: stoere little tikes vrachtwagen met . Mijn Sweetheart Account Home Die-cast Vrachtwagen. Little tikes vrachtwagen met speedboot. Barcode, 0050743170450743166969.


Leeftij Van jaar tot jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts