woensdag 5 november 2014

Salaris bbl leerling automonteur

Bekijk online de salaris vacatures als bbl leerling monteur op de grootste vacaturebank van Nederland. Maandsalaris bij een volledige Werkweek. Heej ik werk als bbl 2e jaars leerling in een erkend bedrijf en ik krijg 6bruto salaris elke . Mensen zochten ook naar Minimumjeugdloon voor bbl-leerlingen op leerwerkplekken bij.


Voor 18-, 19- en 20-jarige bbl -scholieren gelden andere minimumlonen. Dit geldt als je met een praktijkleerovereenkomst werkt op een leerwerkplek.

Dan geldt het minimumloon, maar je salaris hangt af van hoeveel uur je per week werkt. Wie kan mij informeren hoe hoog het salaris zou moeten zijn? Het schijnt dat dit salaris best wel flink is voor een automonteur. Hallo, ik ben een leerling die momenteel de opleiding constructie werker volg dit is een bbl opleiding niveau ik heb al een vakdiploma als . Deze opleiding bestaat ook in de BBL variant, ook wel Beroepsbegeleidende Leerweg.


BBL , BOL, Groen van Prinsterersingel Gouda . Zo hoeft u hen niet in te delen in een salarisgroep. Voorbeeld- arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd BBL - leerling (cao MvT) - Exclusief .

Autotechnicus worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris. De termen BBL en BOL kom je vaak tegen in studiegidsen of websites van. Krijg jij als BBL - leerling geen of een veel te laag salaris voor je leerwerkbaan? Ik wil deze opleiding bbl gaan volgen en aangezien ik mijn havo. BBL betekent: Beroeps Begeleidende Leerweg.


Dat houdt in dat de leerling werkend leert. De leerling gaat daarbij meestal één dag in de . Bbl leerling automonteur vacatures. BBL -leerlingen ontvangen bij Goflex een bovengemiddeld basissalaris. Daar bovenop kun je op basis van je prestaties een variabele toeslag van maximaal . BBL opleiding waarin je waardevolle ervaring opdoet in de . Bekijk hier ons BBL Leerling Monteur overzicht van beschikbare BBL.


Automonteur met SPOED gezocht - regio Heemskerk. De leering gaat daarbij meestal één dag in de week naar school. Voor het praktijkgedeelte werken bbl -leerlingen bij erkende.


De bbl - leerling ontvangt een in de CAO vastgesteld salaris voor een vijfdaagse werkweek. Ontbrekend: automonteur BBL Opleidingen. Je vindt een “ leerling -baan” of je weet een werkgever ervan te overtuigen dat jij met.

Omschrijving Voor de Leerling automonteur ( BBL ) zoeken we een. Dit bieden wij: Peugeot Thalen biedt een uitstekend salaris in . Tijdens een BBL -opleiding is de BBL - leerling veel minder op school aanwezig dan. BBL -baan en verdient in de praktijk meestal salaris. New Leerling Bbl -opleiding careers are added daily on SimplyHired. Je ontvangt een leerling salaris als je het volledige traject doet.


Als je de opleiding volgt via de beroepsbegeleidende leerweg ( BBL ) dan werk je gemiddeld vier dagen. Ik deed toen BBL dagen werken en dag in de week naar school. Functie eisen van de BBL Leerling Monteur:.


Voor leerlingen in de bbl in de leeftijd van tot en met jaar en jaar gelden. Zoek naar vacatures voor Leerling autotechnicus bbl in Veenendaal met bedrijfsreviews en info over salaris. Als leerling autotechnicus word je opgeleid tot vak volwassen autotechnicus. Doorbetaling schooldag indien het cao het aangeeft . Wij leiden je op als volwaardig automonteur. Hierbij werk je in een hightech omgeving en krijg je een fulltime salaris.


Wij bieden de mogelijkheid om al werkende een mbo ( BBL -opleiding) te volgen in de autotechniek. Gedurende het leer en werktraject wordt je als leerling begeleidt en werk je in onze werkplaats . In de functie van leerling autotechnicus ben je vier dagen in de week aan het. Wij bieden je een leer-arbeidsovereenkomst, een salaris en vergoeding van de . Je krijgt salaris terwijl je door ons geschoold word.


Een bbl leerling is ook zeer welkom. Salarisomschrijving Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding. Je kunt daarbij rekenen op een prima salaris , prettige werktijden en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Ben je in het bezit van je MBO diploma tweede .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts