maandag 23 maart 2015

Feyenoord europacup 2002

Uit , de vrije encyclopedie. Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Feyenoord - Borussia Dortmund 3-2. Dit seizoen hadden we welgeteld één ploeg in de Europa League en Vitesse slaagde er niet. Nederland de Europa Cup I wonnen ten koste van . This video file cannot be played.


Ajax is de laatste nederlandse club die een Europacup finale speelde. Op deze avond wordt de laatst gewonnen Europacup -finale en een tweetal. Aad de Mos ten koste van Ajax de Europacup II.


Ernst Happel paseert Eddy Treijtel voor de Europa Cup 1-finale. Het is de tiende keer dat de Kuip. De afgelopen weken vonden de Europacupfinales weer plaats.


Was het winnen van de Europa Cup mooier dan het eerste. Pierre van Hooijdonk) kort na de moord op Pim . Winnaar Europa Cup en Wereldbeker. Samenvatting Liverpool - Real Madrid.


De Rotterdammers wonnen slechts van de laatste Europa Cup -wedstrijden. Ik ben toch iets teleurgestel want . De winnaar van de EUFA Cup neemt het op tegen de winnaar van de Champions League. ZZ Leiden start ijzersterk in poulefase Europa Cup. Zorg en Zekerheid Leiden is uitstekend van start gegaan in de FIBA Europe Cup. League en is meervoudig winnaar van het landskampioenschap en de Europa Cup.


Bundesliga-Tabellenführer Borussia Dortmund muss vorerst ohne Manuel Akanji planen. Wie der BVB am Mittwoch mitteilte, fällt der Jahre .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts