donderdag 29 september 2016

Houten wielen poppenwagen

Wiel voor rieten of houten poppenwagen. Een grote variatie aan houten wielen om bijv. Professionele houten wielen , houten eieren, houten ballen en houten ringen voor de. Beukenhouten wiel met subtiel wit rubber bandje voor poppenwagen.


Rieten poppenwagen met houten wielen (Egmont Toys).

Met deze rieten poppenwagen kan iedere dreumes en oeuter op stap met pop of beer. Knus wandelwagentje met stevige duwstang die de kleine poppenmoedertjes stevigheid bied bij het . Koop of Verkoop houten wielen op Marktplaats. Vind een breed assortiment van Houten wielen in onze Poppenwagens speelgoed winkel. Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Mooie kwaliteit riet met stevig onderstel van hout met houten wielen.


RIETEN POPPENWAGEN bijna helemaal uit riet gevlochten rubber wielen en houten ligvlak . Het wiel heeft een afmeting van 120x14mm en is bijvoorbeeld goed te gebruiken voor het maken van eigen houten speelgoe zoals een auto of poppenwagen.

Wordt geleverd met een volledige bekleding (matras, dekentje en kussentje) en met houten wielen met een rubber band. Stevige en mooi afgewerkte houten poppenbuggy. In de buggy ligt een zacht matrasje waar de pop heerlijk op kan zitten.


De wielen hebben een rubberen rand. Koop nu een rieten poppenwagen met kap roze stip met houten wielen , Kijk hier voor diverse rieten poppenwagens , klik hier voor ons overzicht. Gebogen kap, lusvormige duwstang. Getraliede bak, deels voorzien van vlechtwerk.


Een zeer oude rieten poppenwagen met ijzeren en houten wielen houten bak is 60cm lang 31cm breed en 22cm diep met handbeugel bij . Een mooie, traditionele poppenwagen van Egmont Toys in riet. Ideaal voor de uitstap met pop of beer. De poppenwagen is licht, handig en op maat van de . Met de mooie licht roze geruite bekleding is de poppenwagen helemaal af. Dit poppenwagentje is geheel van hout en riet gemaakt. Is bekleed met rode stof met witte hartjes.


Houten poppenwagen geschikt voor kinderen vanaf jaar. De frisse rode kleur komt terug in de wielen, het dekje en het handvat.

De houten wielen zijn voorzien van rubberen banden en stalen assen. Poppenwagen is gemaakt van hout en heeft houten wielen met rubberen banden. Houten bak bekleed met kunstleer en inklapbare zwarte kap.


Wielen zijn voorzien van rubber coating ter voorkoming van krassen op de vloer. Bij Leuk Houten Speelgoed verkopen wij verschillende poppenwagens , van . Deze houten poppenwagen van het Sloveense merk Ooh Noo heeft in zijn. Zoeken: wielen - Alle merken, onderdelen en accessoires altijd op voorraad bij Poppenwagen. De rieten bak is geschikt voor poppen tot en met cm . Kan met één beweging in twee verschillende standen gezet worden.


Bij de houten poppenwagentjes is aan te raden om te kijken of de wielen. Op zoek naar Janod Mademoiselle poppenwagen van hout ? Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Welke pop wil nu niet rondgereden worden in deze schattige poppenwagen ? Met rubberen wielen om vlekken op de vloer te voorkomen. Wij zijn uw groothandel gespecialiseerd in houten speelgoed!


Brandweerauto met zwart rubberen wielen. Deze retro poppenwagen is voorzien van mooie witte accenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts