maandag 19 september 2016

Lekkernij woordenboek

Meestal in toepassing op iets lekkers om te eten, maar ook wel in toepassing op een lekkere drank. Je hebt gezocht op het woord: lekkernij. Betekenis van lekkernij vertalen lekkernij vertaling. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Nederlands - Duits op Glosbe, online woordenboek , gratis.


Denk frikandel bedankt (Anoniem). Medepuzzelaar Knakworst (Anoniem). Zucht tot lekker eten en drinken, kieskeurigheid. Veel succes met het schrijven van je Sinterklaasgedicht!


Hieronder vind je de vertalingen van het woord lekkernij in de meest populaire talen. Klik op een van de vertalingen om vertalingen van dat woord te bekijken: . IJS letters CAKE - DROP - FLIK - KANO - KOEK - NOGA - REEP - SOES - SPEK - TAAI - IJSCO - IJSJE letters BATON - BOLUS . Aanhangsel op het woordenboek van kunsten en wetenschappen. Het vleesch , wordt als eene lekkernij befchouwd. Ook worden de bloemen met suiker ingemaakt en geconfijt, wanneer zulks voor eene groote lekkernij gehouden wordt. Van de onrijpe vrucht of gedroogde . In de categorie “Hollandse lekkernij ” schrijft ONS elke week over de Hollandse pot;.


Het tweede woorddeel, teef, is volgens het etymologische woordenboek , . Er werden allerhande lekkernijen opgedist. Inloop met koffie en een Zeeuwse lekkernij. Opening door de voorzitter van de Zêêuwse Dialect Verêniging. Inleiding over leven en werk van . Inclusief: Schipper, gids, lekkernij , koffie.


Het is hier nog altijd een veel gegeten lekkernij , maar over wat precies. Woordenboek der Zeeuwse Dialecten. Proeve van een woordenboek der Drentsche volkstaal in de 19e eeuw,. We kregen veel lekkernijen aangeboden. Bij het drinken van koffie en thee horen natuurlijk delicatessen en zoetwaren zoals: mokkaboontjes, kaneel suiker of siropen.


We zijn altijd op zoek naar de lokale lekkernijen , ambachtelijke winkels en. Je komt al jaren in Frankrijk en ook zonder woordenboek kun je je aardig redden . Bij de traktatie ligt de nadruk dus op de lekkernijen die reeds korte tijd na de slacht beschikbaar waren: kaaikes, de steek, en zult. Zoals beloof wordt er elke dag een lekkernij van Zweedse bodem gebakken. In de kraampjes rond de ijspiste bieden handelaars een breed gamma van kerstartikelen en lekkernijen aan. Ze worden gezien als een typisch stad-Groninger lekkernij.


Tevens een lekkernij uit Nijmegen. Nieuw Ligt Grand Cru Naam van onderzoek naar lichtopbrengst van koplampen op diverse Stromer-fietsen . Overeenkomende vermeldingen van de andere kant van het woordenboek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts