maandag 26 september 2016

Ajaxprimeur

Beste bezoeker, er is inderdaad wat veranderd! AjaxPrimeur is verplaatst naar een VoetbalPrimeur-omgeving. Aan onze snelhei nauwkeurigheid en . Het laatste nieuws over onze club Ajax.


De op papier lastige uitwedstrijd tegen Vitesse was zondag geen enkel probleem voor Ajax. PSV heeft Ajax een lesje geleerd in Eindhoven, maar de best voetballende ploeg van de Eredivisie. Veltman: “Dit vraagt wat anders dan de Eredivisie”. Nico Scheepmaker verstopte Ajax-primeur in codebericht. BUSSUM - BFC had woensdag de primeur van de eerste Ajax Talentendag op locatie.


Voor het eerst werd buiten De Toekomst een . Slechte start Ajax primeur in clubgeschiedenis. Het zou zo maar kunnen dat Ajax vanavond iets presteert wat nog geen andere Nederlandse club ooit voor elkaar wist te krijgen. Telegraaf-journalist Valentijn Driessen begrijpt dat het gerucht dat Frank de Boer gepolst is om het eventueel over te nemen van Erik ten Hag bij Ajax ontkend . Sjaak, je staat wederom voor lul. Lozano komt idd in met gestrekt been maar duidelijk op de bal. Als het bejaardentehuis sjakie swart toevallig kwijt is.


Ik heb begrepen dat hij alvast kaarten is kopen voor de finale van de champions league. Frenkie de Jong maakt nu furore bij Ajax, maar het had niet veel gescheeld of hij had voor Feyenoord gespeeld. Michael van Praag is de ideale man om voor structuur bij Ajax te gaan zorgen.


De thuiswedstrijd tegen FC Groningen was geen enkel probleem voor Ajax: 3-0. Een goede generale dus voor de week van de waarhei . Sluit je dan nu aan en volg deze pagina! Tussen de twee Champions League-duels met Dinamo Kiev door had Ajax zaterdag een walk in the. Ajax heeft de competitiewedstrijd bij Fortuna Sittard winnend afgesloten en leeft nu toe naar het.


Ajax Primeur ) - Ben jij een echte Ajacied? Instagram Stats and Instagram Followers while tracking your progress. SocialBlade is a premiere Instagram community . Need a chatbot for your business? Explore ManyChat chatbot templates for Messenger on the Botmakers marketplace.


Doordat Ajax 4x scoorde en PSV er nog tegen kreeg blijft het verschil doelpunten! De titelstrijd is definitief beslist. Ajax gaat met 0-onderuit in Eindhoven waardoor PSV kampioen van Nederland is.


Voor FC Utrecht is de wedstrijd tegen de . Cedric van der Gun maakte de laatste weken indruk. De aanvaller is in vorm en levert een belangrijke bijdrage aan de goede resultaten van FC Utrecht de . Paris Saint Germain en FC Barcelona trappen vanavond om 20. Na een afwezigheid van negen jaar speelt Nigel de Jong weer in de Bundesliga. Zaterdag debuteerde onze landgenoot voor FSV Mainz 05. Ajax begon zaterdag met een teleurstellend gelijkspel tegen Heracles Almelo (1- 1).


Op een verschrikkelijke grasmat bleef Ajax steken op een 0-gelijkspel bij Utrecht, waardoor het gat. Ajax kan een kampioenschap vergeten na de 1-0.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts