maandag 14 september 2015

Afwerkspaan beton huren

Spaan voor het glad afwerken van vers afgestorte betonvloeren. Een afwerkspaan ook wel trilspaan genaamd kun je, zoals het woord al doet vermoeden, huren wanneer je een vers gestorte betonvloer wilt afwerken. Deze lichtgewicht, trillende afwerkspaan is geschikt om de betonvloeren te egaliseren en te verdichten. Beton of een zandcement dekvloer glad afwerken? Huur dan een meter brede afwerkspaan bij HuurMaat.


Te huur : Beton en afwerkingsmaterieel.

Afwerkspaan , trilplaat, betonpolijstmachine . Nemaco Verkoopt tegen zeer scherpe prijzen, en heeft een uitgebreid aanbod afwerkspanen en trilbalken voor de verkoop! VERHUUR BETON BEWERKEN EN METSELEN. Workx verhuurt hoogfrequent afwerkspanen voor het afwerken van betonvloeren in kleinere ruimtes. Brandstof: benzine (viertakt) Gewicht: 15kg.


Handvat: met twee in elkaar schuivende . Klaas Mulder Verhuur levert alles wat u nodig heeft voor het bewerken van uw beton en stenen materialen. Van het storten tot het afwerken van uw betonnen .

HERON-BRUSH-FOR- BRUSHED-CONCRETE. JPG Telescopisch handvat Fibre Glass m. Betontrillat of trilbalk met een lengt van - m voor oppervlakteverdichting en egalisatie van vers gegoten beton. Voor betonverwerking verhuren wij divers materieel. Huur eenvoudig een goede betonmolen, betonschaar, betonslijper, vlindermachine en afwerkspaan. Een Lievers HAL 2B afwerkspaan huren vanaf euro per dag.


Om een gladde en egale betonvloer te maken te maken is de Lievers HAL 2ideaal. Met een afwerkspaan kost het u bijna geen moeite meer . Bereken uw totale kostprijs Huren Bel ons. Online huren bij Euro Rent gaat snel en eenvoudig!


Synoniemen: afwerkspaan , betontrillatten, trilbalken, trillatten, betontriller, trilspaan, floater, aftreklatten . Trilbalk voor het egaal aftrekken en tegelijkertijd afwerken van betonoppervlakken. Voor informatie om een tweedehands afwerkspaan of 2e hands afwerkbladen. Nederland en België, kunt u snel en eenvoudig met de . Huurtarieven exclusief BTW en schaderisico (). Verhuur van steen- en betonbewerkingsmachines, zoals betonmolens, betontrilnaalden, afwerkspanen , klopboorhamers, bikhamers , dozenboormachines en . Voor het nivelleren van betonnen vloeren zonder te werken met geleiderails.


Perfect voor de kleinere oppervlaktes.

HELIKOPTER BETONPOLIJSTMACHINE CM MET VOORWERKBLADEN. Voor het zagen van natuursteen en betontegels met waterkoeling. Trilplaat - afwerkspaan : voor het verdichten en gelijkmaken van ter plaatse gestorte betonvloeren. Trilnaald : voor het trillen en verdichten van . Steen-, tegel- en betonbewerkingsmachines.


Spring naar Betongereedschap - beton afwerkspaan benz. Mechanische troffels compleet m et combinatiebladen benz Ø cm. Bent u op zoek naar een professionele verhuurafdeling voor het huren van een Trilbalk. Deze beton afwerkspaan is meter breed en werkt op stroom.


De spanen verdichten niet, maar werken perfect af. Op zoek naar een trilbalk of afwerkspaan voor de afwerking van beton ? Bij ons vindt u diverse afwerkspanen en trilbalken. Maar ook voor een drijfrei of handrei.


Onderstaand vindt u onze verhuurtarieven voor beton - en steenbewerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts