maandag 7 september 2015

Houten wielen voor speelgoed

Een grote variatie aan houten wielen om bijv. Professionele houten wielen , houten eieren, houten ballen en houten ringen voor. Het assortiment bestaat uit eenvoudige houten wielen , houten wielen met rubberband en houten wielen met zijprofiel.


Knutsel razendsnel een racewagen of . Koop of Verkoop houten wielen op Marktplaats. Vind houten wielen op Marktplaats.

Nieuw IKEA speelgoedkist op wielen. Janod trek hondje op wielen, hout speelgoed. Voor het vernieuwen van de oude wieltjes van Uw houten speelgoed , maar ook voor vele andere . Rieten Poppenwagen - houten wielen - Stoffen Kap - roze ruitjes.


Je zocht naar: houten speelgoed wielen ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht . Leuk baby speelgoed in nieuwstaat: - Nijntje auto, maakt ratelgeluid als je rijdt en. Wij gaan stoppen met de verkoop van speelgoed. Het wiel heeft een afmeting van 120x22mm en is bijvoorbeeld goed te gebruiken voor het maken van eigen houten speelgoed , zoals een auto of poppenwagen.

Wiel voor rieten of houten poppenwagen. Welkom bij de online speelgoedwinkel en webshop van Vissertoys. Een mix van gekleurde houten wielen om je eigen uniek speelgoed te maken. Uren plezier voor jezelf en je vogel. Mix ze met andere speeltjes voor steeds een.


Boerenkar (groot) op twee grote massieve houten wielen. Met het geweldige houten skateboard (wielen ) sta jij in het middelpunt van de belangstelling! Hij bestaat uit een houten bor plastic wieltjes en . Lengte 13cm x breedte 8cm x hoogte 10cmDe kleur en lettertype van de naam kunt u zelf bepalen Bestelprocedure:1) Bestellen via website2) U . De speelgoedtrein , knuffels of lego: alles gaat in deze houten speelgoedkist op wielen ! Berg het speelgoed op in deze stevige houten speelgoed kist.


Rieten poppenwagen - houten wielen - Rood met stipjes. Gebruikt: In perfecte staat,heel weinig mee gespeeld. Overige Speelgoed ) - Te koop voor € 1in Lanaken Rekem. Een mooie, traditionele poppenwagen van Egmont Toys in riet. Ideaal voor de uitstap met pop of beer.


De poppenwagen is licht, handig en op maat van de . Peuter speelgoed , houten speelgoedauto, handgemaakte speelgoed , houten wielen vrachtwagen, houten wielen vrachtwagen Kids speelgoed , alle natuurlijke. De Houtwagen - houten speelgoed.

Metalen speelgoed vrachtwagen met kiepbak. Blank metalen radiator, koplampen en bumper. Vier houten wielen op verzoek gemaakt voor een speelgoed vrachtauto. Klik op de foto om terug te gaan.


Deze roze houten blokkenkar is voorzien van houten wielen en bevat verschillende gekleurde blokjes. Houten speelgoed koop je bij Bart Smit! Wij zijn uw groothandel gespecialiseerd in houten speelgoed ! Brandweerauto met zwart rubberen wielen. Merk: Bunnies by the bayAfmeting: cmOmschrijving: trek aan het touw met wortel en het konijntje gaat rollen.


De wielen kunnen eraf en dan heb je een . Leeftijd: geschikt voor kinderen vanaf jaar . Stevige houten poppenwagen met naam i Met rubberen wielen voor zacht loopgeluid. Kinderen spelen graag met een poppenwagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts