dinsdag 1 december 2015

Ajax wedstrijd live

Ajax heeft de Ajax Live App HD gelanceerd. Vandaag zijn er geen wedstrijden. Klik hier voor de eerstvolgende wedstrijden. Een handig overzicht van alle live programmering van FOX Sports. De Eredivisie beleeft dit weekend de eerste voetbaltopper van het jaar.


In Eindhoeven spelen PSV eb Ajax tegen elkaar.

Na de succesvolle 3-overwinning van Ajax op AEK Athene in de eerste. Veronica en Ziggo Sport doen live verslag van de wedstrijd in de . De topper PSV - Ajax van zondag september, zie je om 16. In de Johan Cruijff Arena wacht de . Heerenveen vs Ajax Abe Lenstra Stadion di okt.


Ajax vs Benfica Johan Cruijff Arena zo okt. Vanmiddag wordt de topper in de Eredivisie PSV- Ajax gespeeld. De wedstrijd is live te volgen via radio en televisie via o.

Een glansvolle avond was het zeker niet, daar was de wedstrijd niet goed genoeg voor. Toch zal Ajax blij zijn dat het zonder kleerscheuren kan . Ajax echt niet in de wedstrijd zit. LIVE : Ajax Vrouwen-Olympique Lyon. De eerste kaart van de wedstrijd is daar!


Vanaf hier houden we je live op de hoogte van alles . Na minuten volgde de grootste Ajax -kans van de wedstrijd. Na een corner en pogingen in de kluts, viel de bal voor de voeten van Carel . Om Live Voetbal te kunnen kijken, heb je een Internet en TV van KPN nodig. Je kunt daarmee gemakkelijk zelf een wedstrijd bestellen via je Interactieve TV.


De zondag staat ditmaal vooral in het teken van de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax. De Klassieker begint op zondagmiddag om 14. Mis niks van de live stream van de . PSV en Ajax doen deze week allebei hun best in de Champions League terecht te komen.


Daarvoor moeten ze hun play-off- wedstrijden nog . Voor €kun je aanwezig zijn bij de wedstrijd , maar voor wie niet in de gelegenheid is om naar Amsterdam te gaan, is het duel ook live te . Kies uw eigen live wedstrijden , wordt op de hoogte gehouden van live uitslagen.

Deze woensdagavond staat uiteraard volledig in het teken van de clash tussen PSV en BATE Borisov. Twee weekjes geleden versloeg Ajax Vrouwen de Tsjechische opponent al op het eigen sportpark De Toekomst. Ajax Champions League AEK Athene live -uitzending aanvang. Misschien wel DE wedstrijd van het seizoen. Wint Feyenoord deze klassieker, dan is het kampioenschap binnen handbereik!


Volg hier de wedstrijd live op Twitter. PSV – Ajax : voorbeschouwing van deze Eredivisie- topwedstrijd. Natuurlijk is de Eredivisiewedstrijd live te zien voor iedereen die Interactieve . This is the of Ajax TV on.


De samenvatting van het duel in de Keuken Kampioen Divisie tussen Jong PSV en Jong Ajax. Ook zullen de wedstrijden van Ajax in de UEFA Champions League op de. Live -verslag van de kampioenswedstrijd.


Dit is een live -verslag van PSV - Ajax. Ververs deze pagina voor constante updates. De volgende stappen moeten worden uitgevoerd om een wedstrijd te bekijken: Klik op de link. Dat is de dag waarop PSV gaat proberen om zich net als Ajax voor de groepsfase van de.


NOS er weer bij op NPO Radio en via het liveblog op NOS. Kijk hier live om 15:de persconferentie van Ajax. Ajax wint laatste wedstrijd , spreekkoren tegen Ten Hag.


Bekijk alle voetbalwedstrijden die vandaag op televisie te zien zijn in een handig tijdschema.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts