donderdag 17 december 2015

Verlenggiek herder

Of u nu kiest voor een verlenggiek of een giekenstel voor een midi-kraan. Een graafmachine uitgerust met een verlenggiek vergroot het werkbereik enorm. Mtr Ambt Delden, Overijssel, Nederland. Verlenggiek geschikt voor kranen van ton en zwaarder.


In combinatie met zware maaikorf. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo.


KB maaikorf met verlenggiek in gebruik . Gebruikte maaikorf geheel gereviseer als nieuw! Compleet met opzet- en zijrekken. Klasse tot 8ton, eventueel met verlenggiek beschikbaar.


Bos maaikorf inclusief Bos verlenggiek. Buy used Ditchers at the best prices on classified. KA Elahuizen, Netherlands, Grass box. Voorzien van alle hydraulische leidingen. Kan voorzien worden van cw aansluiting.


Inclusief cw verlenggiek (totale lengte 2cm). Auslegerverlängerung geeignet für Bagger von Tonnen und schwerer. Herder msl 4inclusief verlenggiek. In Kombination mit einem schweren Mähkorb. Maaikorf msl 4inclusief verlenggiek.


Wij wensen de machinist en loonbedrijf Post veel plezier toe met . Zijn bedrijf monteerde extra ballast i. U wilt meer informatie over bovenstaande . Cor Smalheer heeft functies op zijn of haar profiel. New Holland TVT 1met een Lely Splendimo triple maaier. Met de midi kraan voorzien van rubberen rupsen is dit een. Dit kan zowel met de maaiboot als met een trekker met herder of met een mobiele kraan met verlenggiek en maaikorf of met een 3. Met een dubbele klepelmaaier op de trekker; Met een herder -maaiarm. Mobiele kraan met verlenggiek ; Met een herder -maaiarm; Met de bosmaaier sloten . Kobelco 1, maaikorfen herder.


De landreus verlenggiek worden speciale gebouwd voor aan de Landreus maaikorven, ideaal om het bereik van de reeds bestaande giek te verlengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts