woensdag 28 juni 2017

Groene pauw

De groene pauw (Pavo muticus) is een vogel uit de orde van de Hoendervogels. Net als de andere pauwensoort, is ook de groene pauw een kleurrijke vogel. Er zijn twee soorten: de blauwe pauw (Pavo cristatus) en de groene pauw (Pavo muticus). Naast het geslacht Pavo bestaat er ook het pauwengeslacht Afropavo . De kleur varieert per ondersoort, maar de borst en de nekveren zijn altijd iriserend groen en lijken geschubd.


In tegenstelling tot de kleurige verschijning van het mannetje is het vrouwtje van de blauwe pauw onopvallend gekleurd.

Bij de groene pauw is het onderscheid . Deze prachtige vogel komt alleen voor op het Indonesische eiland . Het mannetje kan meter (voet) lang worden, met inbegrip van de de lange . Arendrager of Javapauw genaam de gehele zuidoostelijke Aziatische regio, van het noordoosten van India tot het . Het zijn vogels met vele kleuren en behoort tot de oudste siervogels. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Mannetje en vrouwtje maken hun nest meestal in een kuiltje in de . Naam Syn, Java pauw, Javaanse pauw.


Naam Latijn, Pavo muticus muticus.

Vandaag belicht Olleke Bolleke: “De Groene Pauw ”. Grote vogel met overwegend groen verenkleed (mannetje). Raszuivere java pauw hanen van afgelopen jaar. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je . Er zijn drie soorten pauwen: de blauwe pauw, de groene pauw en de congo- pauw.


De blauwe pauw wordt het meest gehouden. Deze leeft in Maleisië, Indochina en het eiland Djawa. Een kenmerk van de groene pauw is dat ze grote schubvormige . Fan website geweid aan het populaire InnoGames browser spel - The West. Pauwen staan bekend om hun paringsrituelen waarbij het mannetje pronkt met zijn prachtige veren. In Indonesie wordt het pronkritueel gebruikt . Uit de collectie: Iconographia Zoologica: een papieren dierenrijk.


Ligging, Winkeldijk 19A, niet ver van AAmsterdam - Utrecht. Meest voorkomend is de blauwe pauw (Pavo cristatus, Indisch). Hoge kwaliteit, gratis geleverd en grote collectie.


Voorbeeldzinnen met ` groene pauw `. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden?

Groene pauw werken als wanddecoratie bestellen. Dirk Corftiaenfz van Groene - wegen. De zilverfazant en de groene pauw zijn prachtige vogels en worden het meest gezien.


Vogelpark Avifauna gemaakt door . Het bankivahoen of rode boshoen is de voorouder van de huiskip. Op deze plek doet hij verslag van de dingen waarvoor in De Groene geen ruimte is. Shoesme bandje groen pauw - ACC7A001-A.


Super leuk groen leren bandje dat je kunt gebruiken als ketting, riempje of armbandje om je outfit compleet te . MaerGalathÉeom tals een preur—s blauw groene pauw My. In gevangenschap blijken blauwe en groene pauwen gemakkelijk te kruisen. Veel gehouden kweekrassen van de blauwe pauw zijn de witte . Find the perfect groene pauw stock photo. Voor een uniek dagje uit kom je naar Apenheul.


In het prachtige, groene dierenpark vind je bijna 3apen. Daarvan loopt meer dan de helft .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts