donderdag 27 juli 2017

Bolcatalpa

Een bolcatalpa is uitstekend geschikt voor een kleine tuin. Heeft een bolvormige groeiwijze en frisgroen blad. Leuke bolboom op stam geschikt voor kleine tuinen.


Bolcatalpa of trompetboom uit eigen kwekerij. Online Catalpa kopen met aangroeigarantie. Gratis advies van onze tuin specialisten.

Wij leveren de bolcatalpa in meerdere maten. Om de kroon vol hartvormige bladeren compact te houden, moet je de bol catalpa snoeien in de late winter. Verwar de bolcatalpa niet met de gewone Catalpa.


De boom kan geknot worden om hem minder omvangrijk te houden. Dat is echter een andere, kleine catalpa, die in tegenstelling tot Catalpa bignonioides . Verschillende bolbomen leverbaar. Goedkoop thuisbezorgd met eigen bezorgservice. Op onze kwekerij te Laarne kan u diverse soorten bolvormige bomen bekomen.


Weten hoe je zelf een bolcatalpa het beste kunt snoeien?

Kleine boom met dicht vertakte, bolvormige kroon. Snoei in het voorjaar, voordat het blad aan de boom komt. Doe dit elk jaar zodat de vorm mooi blijft. De Trompetboom is een dichtvertakte, bolvormige boom op stam veredeld. De boom is makkelijk in onderhoud als u de boom klein.


De bolcatalpa wordt tot meter hoog. Een prachtig gezicht, de identieke compacte bolvormen van de bolcatalpa ( trompetboom). De catalpa heeft groene hartvormige . Het grote lichtgroene blad verkleurd naar geel. Mooie solitaire boom, prima geschikt voor de kleinere tuin. Deze moet om de twee jaar, in het voorjaar, . Dit een een soort wat je niet vaak tegenkomt in een particuliere tuin, maar zeker goed geschikt.


Koop de mooie, groene of gele bolcatalpa op stam eenvoudig en goedkoop bij Tuinplant. Wil je een iets grotere kroon, dan kan het ook om het jaar. Ik heb mijn bolcatalpa reeds gesnoeid en lees nu dat dit niet het beste seizoen. Is inpakken met bullelfolie een optie? Tuinforum onderwerp: bolcatalpa afgebroken.


Bekijk alle reacties via groeninfo.

De Catalpa bignonioides `Nana` heeft een dichte afgeplat bolvormige kroon, en is zeer geschikt als natuurlijke . Wel alleen snoeien als het niet vriest en er ook geen vorst meer verwacht wordt. De bloemkleur van de Catalpa bignonioides Nana, bolcatalpa is wit met geel en de bloeitijd is van ca. Voor een mooie bol is ons advies de boom ieder jaar terug te . See what people are saying and join the conversation. Kroon: afgeplat bolvormig Stagrijs, ondiep gegroef iets afbladderend Blad: frisgroen, hartvormig, gele herfstkleur Bloemen: geen Vruchten: geen . This Pin was discovered by Martine De Beijer-de Winter. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Leuk om te zien, maar met veel van die . Meer informatie of wil u graag bestellen? Ze zijn jaar oud elk voorjaar de takken gesnoeid. De bomen zijn alleen geen bol meer. Dit zijn prachtige en erg populaire bomen, die je op tijd moet snoeien voor een mooie vorm. Deze plant is gekweekt door Mabo Boomkwekerijen Info.


Ook wel bekend als de bolcatalpa. Maar hoe snel groeit de stam van een bolcatalpa in de breedte? Kan ik een 5- 10cm stam kopen en verwachten dat daar in de beginjaren snel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts