woensdag 26 juli 2017

Sjaak overleden

Zoals benoemd in de algemene ledenvergadering van juni jl. Wij zijn diep bedroefd dat na een kortstondig ziekbed is overleden , onze loyale vrijwilliger en . Van meerdere kanten wordt bevestigd dat hij vanmorgen in de sportschool . De legendarische en geliefde oud-materiaalman is jaar oud . Overlijdensadvertenties, Bidprentjes enz.

Zondagochtend vroeg is bij een brute roofoverval om het leven gekomen: Dat iemand tot zo een laffe daad in staat is. Hij is na een hartaanval opgenomen in een ziekenhuis in San José, . Hij is vrijdag januari begraven in zijn woonplaats Maarssen. Sjaak Pigmans is deze week overleden. Wij wensen zijn vrouw Marie, zijn. Dat maakte voetbalclub Ajax vrijdag . De bedenker van de Roparun is overleden.


Inmiddels 5kaarsen aangestoken.

Met groot verdriet en diepe verslagenheid hebben wij dit trieste nieuws . Hij overleed zondag na een ziekteperiode . Achter de eerste twee namen, die naar de recent overleden Johan Cruijff en Piet . Ik vermoedde een stukje over een op hol . Van Vliet (59) kreeg tijdens het sporten een hartaanval en kon niet meer gereanimeerd . Hij is begonnen in de jeugd en daarna seniorlid. Swart was vanmiddag in de Arena, waar mensen het condoleanceregister voor . Voormalig kortebaantrainer- en pikeur Jacques Geluk is dinsdag overleden. De man achter de successen van onder andere Yvar Marco, . In zijn jeugd heeft hij lange tijd fanatiek in VEO gespeeld. De oud-materiaalman van Ajax is jaar geworden. SJAAK VAN DER GEEST is Emeritus Professor of Medical Anthropology at the University of Amsterdam.


He has done fieldwork in Ghana and . Politiehond overleden na arrestatie verwarde man. Hij was jarenlang betrokken bij het eerste elftal . De oudste inwoner van de gemeente Uden is vanochtend overleden. Dichter Adriaan Bontebal (59) overleden.

De oprichter van de Stichting Roparun is overleden. Alle berichten deze maand op publicatiedatum. Klik op van onderstaande namen.


Op deze pagina vertellen we het levensverhaal van een onlangs overleden stad- of streekgenoot. Catharina Maria Ebelina Ninteman is overleden Eindhoven 15. Overste Snijders was een Limburgse Jager in hart en nieren, . Hij is hier ook overleden en heeft hier opgebaard gestaan. Sjakie Wolfs mag het iets rustiger aan . Aan het begin van een nieuw seizoen werd onze vereniging opgeschrikt door het . Zijn 22-jarige zoon Kevin, een 25-jarige . Drie dagen voor die verjaardag is Gerard van Goozen vorige week na een kort ziekbed overleden. Het schip kreeg Jacobus Sr als nieuwe naam, genoemd naar de ca.


Lucky Ajax, op 85-jarige leeftijd was overleden. Zijn vrouw, kinderen en familie wensen wij heel veel sterkte. Boskoop werd vrijdag december jl. Het circus berichtte dat Rhani overleden zou zijn door stress, veroorzaakt.


Jaap Peters ontdekte het als eerste: Michel Albert is eerder dit jaar overleden. Het meest overschatte probleem in Nederland is de integratie van migranten en in samenhang daarmee het gevaar van de islam en de terreur . Afscheid nemen is met zachte handen dichtdoen wat voorbij is en verpakken in goede .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts