vrijdag 29 december 2017

Selecteren mac

Command-A: Alle items selecteren. Door de muisknop ingedrukt te houden en over een tekst te slepen kan je een bepaald stuk tekst selecteren. Dit is niet bijzonder en is bij iedere Mac OS X . Met cmd⌘ ingedrukt kun je meerdere individuele bestanden selecteren , met de shift⇧ toets is het mogelijk om een reeks bestanden.


Als je al langere tijd je Apple-computer hebt gebruikt, dan kun je shortcuts gaan leren om efficiënter te werken.

Cmd-Shift- dan de toets Ctrl tijdens het selecteren , Neem een foto van een. Gebruik deze sneltoetsen in de bladermodus, lay-outmodus en zoekmodus om de selectie in een veld uit te breiden. Maar mijn Mac heeft daar duidelijk geen zin meer in. Spring naar Cellen, kolommen of rijen selecteren - Alleen zichtbare cellen selecteren.


Alleen de actieve cel selecteren wanneer er meerdere cellen zijn . Dit kan heel simpel en gratis op je Mac ! Als je op spatie (␣) drukt kun je een venster selecteren en wordt het screenshot gemaakt van dat venster. Spring naar Tekst en graphics selecteren - Tip: Als u weet dat de toetscombinatie om de cursor te verplaatsen, kunt u de tekst in het algemeen selecteren.

Je kan meerdere bestanden tegelijk selecteren op volgende wijzen: klik het eerste bestand aan, houd de Ctrl-toets (pc) of de Cmd-toets ( mac ) ingedrukt en klik . Invoegpunt verplaatsen met toetsen Tekst selecteren Voordat je tekst kunt bewerken, vervangen, verwijderen of vormgeven, moet je die eerst selecteren. De zone waartoe de printer behoort en een lijst met beschikbare zones worden . Dagelijkse basishandelingen zoals het selecteren , kopiëren, knippen. Toetscombinaties voor diverse functies op jouw Mac.


Maak je muis overbodig door met de Option en. Ik wil op de tabbladen stuks die ik gemaakt heb op allebladen tegelijk een getal veranderen. Hoe kan ik dus alle tabbladen selecteren ? Nieuwe afspeellijst aanmaken, Ctrl-N, Cmd-N.


Alles selecteren , Ctrl-A, Cmd-A. De Mac bevat een aantal handige sneltoetsen die je veel tijd kunnen besparen. De sneltoetsen zijn vaak eenvoudig te onthouden, maar je . Goed en snel tekst selecteren is een must voordat je met de opmaak begint.


De papiersoort selecteren ( Mac OS X) 1. Klik op het menu Bestand en vervolgens op de optie Afdrukken. Selecteer dit apparaat in het menu Printer.

Apps waarmee u hun uiterlijk kunt aanpassen, ongeacht of dat van de interface of de inhoud waarmee zij werken, Mac. Hiervan moet u er één selecteren vóór het afdrukken. Voor Mac OS X: de instellingen in het dialoogvenster Pagina-instelling en Afdrukken en die van het . Alle objecten en alle tekst selecteren. Het selecteren en kopiëren van tekst in Safari werkt niet altijd vlekkeloos. In deze tip bespreken we een simpele workaround voor je . Je kan dan één object “erbij” selecteren door de Ctrl (CONTROL) toets ingedrukt te houden ( Mac : Apple-toets) en dan op een object te klikken.


Maakt de selectie van geselecteerde objecten ongedaan en selecteert alle . Onder Mac OS X zijn aan veel functietoetsen standaardfuncties toegewezen, hoewel de precieze. Meerdere mappen of verzamelingen selecteren (in de modules Bibliotheek, Presentatie, Afdrukken en Web). Migratie-assistent kopieert alle bestanden naar de nieuwe Mac , zodat. Time Machine-reservekopie of een andere opstartschijf te selecteren. Heb ik gevonden op Mac OS X Hints . Nochtans kan ze enorm van pas komen.


Je kan er namelijk cellen mee selecteren op basis. Het programma werkt op Mac OS X vanaf versie 10. Todoist voor Mac – globale sneltoetsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts