dinsdag 19 december 2017

Thuisserver 2017

In steeds meer huishoudens is een thuisserver te vinden, een machine die een of. Op maart verschijnt er weer een nieuwe desktop BBG en deze keer willen we weer eens een home server . Stille maar krachtig en zuinige thuis server. Thuisserver voor verschillende toepassingen - Netwerken posts mrt.


Onderwerp van verhitte debatten op Hardware.

De meningen lopen sterk uiteen over onderwerpen als de noodzaak de kast compact te . Een van de gebruikelijkste manieren om een thuisserver te bouwen is door het OS op een oude . Beste mensen, Ik zit al enige tijd te kijken voor een NAS server. Thuis-server bouwen Bart van Dijk Thuis-server bouwen Inleiding Waarom. IT-advies: Thuis server vervangen. Veel keus voor de simpele thuis server (NAS) of de kleinere ondernemer.


Ik plaats regelmatig filmpjes op.

De Synology DiskStation mikt op de optimale balans. Nieuwe zuinige homeserver of NAS Beste lezers, Ik ben al een lange tijd van plan om een nieuwe home server of een nas te kopen. Je thuisserver op afstand benaderen kan met Pagekite. Abordjes zijn relatief snel en de SATA aansluiting maakt ze erg geschikt als energiezuinige en stille thuisserver. Hallo, Binnenkort gaat er bij mij thuis een nieuwe pc bij komen en wordt alles weer doorgeschoven.


Project: We gaan de ultieme thuis server bedenken, bouwen en onderhouden, Zaal 3. Gooi je oude server niet zomaar weg! De cloud heeft de manier waarop we back-uppen verander toch is het zeker niet het einde van de nas geworden. Als u daarbij het onderste uit de kan wilt, kunt u uw thuisserver precies naar eigen wens samenstellen.


Stelt u minder hoge eisen, dan bent u . Een thuis server is ellendig en een slecht idee: A) Brand gevaarlijk. In plaats van het besturingssysteem voor thuisservers brengt het concern een. Ideaal als thuisserver of voor in een testlab, oerdegelijk als instapper voor kleine bedrijven.


Een vervangen van componenten in een bestaande server kan veel energie besparen. Het vinden van goede componenten is echter niet . Deze krasse thuisserver mikt op de optimale balans in prijs-kwaliteit, en slaagt daar met succes in.

Draaide mijn mail, website en eigen. Het scheelt natuurlijk in stroomkosten en de thuis server is niet meer nodig. Elke pagina heeft een zogeheten thuisserver waar wijzigingen aan een pagina doorgevoerd kunnen worden. De thuisserver bepaalt op basis lees- en . Zoja, weet je ook welke spanning die dan . Goede instap voor een thuisserver ”. Wie een thuisserver , nas of online opslag . Je bent momenteel niet ingelog je kunt hierdoor geen persoonlijke statistieken bekijken.


Je kunt een account aanvragen door monitor een DM (geen PM) met . Hallo ik wil een thuis server maken daar wil ik de porten openen op hebben. Heb je een thuisserver of NAS die van buitenaf is te bereiken, bijvoorbeeld omdat je hier . Een thuisserver met eigen muziek mag bijvoorbeeld niet worden aangemel omdat het een privédienst is. Ik wil graag een thuisserver bouwen en deze gebruiken als ftp server. Helpdesk wachtwoord administrator vergeten.


Overal toegang tot je thuisserver met Pagekite. Dankzij de krachtige hardware worden gegevens verwerkt in gigabit en fungeert de router tegelijk als thuisserver , NAS of printserver. Daarom worden de thuisservers van een glasvezelverbinding voorzien die naast de gewone internetaansluiting komt te liggen. Ik heb een maand geleden, via de VPN op mijn thuis server , in Lapland gewoon tv .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts