dinsdag 5 november 2019

Kring om de maan spiritueel

De 22°-halo of kleine kring vormt een wijde ring rondom de zon of maan. Een krans of ring om de zon of maan ontstaat in dunne wolkensluiers, waar de zon of maan doorheen schijnt. De ring ontstaat door breking en weerkaatsing van . Rechtsboven de maan is de planeet Saturnus te zien. Niet voor niets kennen we de oude .

Vanavond was er rond de maan een kring te zien. In vol bewustzijn koos Christus, uitgezonden vanaf de Pleiaden, om voor te gaan op het pad. In de spirituele onderzoek dat we uitvoerden om het effect van de maan op het.


Mijn vriendin is op vakantie in egypte en ziet een ring rind de maan , moet schijnbaar erg groot zijn. Regenboog om de maan posts nov. Andere manuscripten zullen van een spirituele wereld spreken of zelfs van de. De halo of kring om de maan - De kleuren van deze kring zijn vaak blauw, .

Met dit maanritueel nodig je nieuwe dingen uit in je leven. Een mooi moment voor een legging is de nieuwe maan , hét moment om nieuwe. Dit kan een bloem of kristal zijn, maar ook een ring die je graag draagt. Elke volle maan heeft een eigen, unieke energie en betekenis.


Als de ring gekoppeld was aan de maan was het een Maan. Ontbrekend: spiritueel Hoe ontstaat een halo? Vele artikelen ivm spiritualiteit , gezondhei edelstenen, oliën, aloë vera,. Maanmagie wordt meestal gecombineerd met andere vormen van magie om deze meer kracht te geven.


Een kring om de zon of maan is vaak een voorbode van een weersverslechtering. De Godin wordt geassocieerd met de maan. Erg mooi om buiten in de wind te hangen, aan de ene kant opdruk van een zon, aan de andere kant opdruk van een maan. De zon komt nooit in het zenith (behalve op de keerkring zelf).


Een tijd om te overdenken wat je zoal hebt geoogst en ( spiritueel ) verkregen hebt de. Je kan de kracht van de maan gebruiken om je edelstenen of sieraden te reinigen en. Om te zien wat je spirituele oogst van deze cyclus is, is het goed om je te.

Grote leiders die alleen voor hun eigen kleine kring opkomen zijn niet meer . De kring verbindt: broederschap. Een mooiere gelegenheid dan bij een vuur met volle maan is er niet om te . De maan schijnt, weerspiegelend de zon,. In deze Galactische Maan worden we opgeroepen om tot onze hoogste integriteit te. GK - Externaliserend potentieel van telepathische spirituele overvloed.


Er zijn ook vele heksen die niet tot een gevestigde kring behoren: Moon. Doe dat zo mogelijk bij volle maan , in een park of een open plek in een bos. De blauwe maan wordt gezien als één met extra kracht binnen de spirituele werel. Een dikke vage kring om de maan wijst op een naderende sneeuwstorm. Een aura ziet eruit als een licht of kring rond iemands hoofd of lichaam.


Het is belangrijk om met de verschillende maanfasen te leren werken. Maanenergie Kristalkinderen voelen zich sterk verbonden met de energie. Taylor, het heerlijk vindt om naar de sterren en de maan te zitten kijken. Magische vermogens Kristalkinderen hebben niet alleen spirituele. De ouders vreesden repercussies als de gaven van hun kinderen in brede kring bekend werden.


Het moment van Volle Maan biedt een speciale gelegenheid om door middel van klankmeditatie (vooral met een groep) spirituele energie op te roepen en te . In de vroege nacht van oktober is het de Nieuwe Maan van de Weegschaal, als. Weegschalen staan er ook om bekend vaak lang te wikken en te wegen,. Vanuit allerlei kringen wordt spiritualiteit ge? NLP als een juist middel om het spiritueel bewustzijn te stimuleren.


Het juiste model is het middel dat je de maan doet zien en ervaren. Jaarcursus: het pad naar de Keltische spiritualiteit. Stuur deze nieuwsbrief even door naar iemand in je vriendenkring :0). Barbara zou ons zelfs hun namen geven.


In brede zin betekenen ze koud en warm, maan en zon, zacht en har vrouw. Morey dat het tijd is om een nieuwe. Dat de maangodtheorie in sommige christelijke kringen zo goed aanslaat, . Die maan roept het beeld op van enkele sterren, derwijze over het vlak.


De spirituele grap is het masker waarachter de poëzie van de weemoed schuil gaat. We voelen de ritmische kringloop van de door de maan bestuurde getijden, . Zelden heb ik smakelijker om een boek moeten lachen dan om Letterhonger. Ik heb rituelen en vollemaansbijeenkomsten bijgewoon heksenfeesten gevier heb. Europese spirituele wortels te herontdekken,.


Moet je je bij een coven ( heksenkring ) aansluiten om heks te zijn?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts