dinsdag 26 november 2019

Kring om de zon spiritueel

De 22°-halo of kleine kring vormt een wijde ring rondom de zon of maan. Wanneer de kristallen stil genoeg hangen om een min of meer cirkelvormige reflectie . Een krans of ring om de zon of maan ontstaat in dunne wolkensluiers, waar de zon of maan doorheen schijnt. De ring ontstaat door breking en weerkaatsing van . In vol bewustzijn koos Christus, uitgezonden vanaf de Pleiaden, om voor te gaan op het pad.

In de spirituele onderzoek dat we uitvoerden om het effect van de maan op het. De kring om de maan kan vrij groot zijn, zodat je de halo goed kunt waarnemen. Met deze yoga-flow verwarm je jezelf door al je spieren langzaam op te warmen, om je zo bewust te worden van de kracht die de zon heeft op al het leven op . Mijn vriendin is op vakantie in egypte en ziet een ring rind de maan,.


Regenboog om de maan posts nov. Afb-1: Haloverschijnselen en bij de vorming daarvan betrokken ijskristallen: circumzenitale boog, bovenraakboog aan de kleine kring, kring om de zon of kleine . En als je het daarmee niet eens bent, of als je geen zin hebt om het volgende.

In engere zin is een halo een lichtende kring om de zon of de maan. De maan heeft een kring , die wordt een halo genoemd. In ruimere zin wordt het woord halo-verschijnsel ook gebruikt voor allerlei . Deze meestal prachtig gekleurde vlekken zijn geregeld te zien en worden bijzonnen genoemd. Ontbrekend: spiritueel Hoe ontstaat een halo? Hieronder vind je meer informatie over de energetische of spirituele betekenis van de volle maan.


De zon en maan lijken in de lucht te bewegen van links naar rechts. Wat betekende de licht blauwe cirkel om de maan ? Op maandag zag Darryl Luscombe uit Sointula in de Canadese provincie . Een kring om de zon of maan is vaak een voorbode van een weersverslechtering. Men kan de neiging hebben de kringen en figuren uit het begin van het vierde hoofdstuk. Het boek Genesis berust op een spirituele terugblik. De intieme relatie tussen Melkweg en Zon, tussen Zon en Aarde, tussen Aarde en.


Maar het is zaak om jezelf altijd voor ogen te houden dat je een spiritueel. Er zullen genoeg Kinderen van de Aarde ontwaakt zijn om de. Ring wit licht boven ons huis (Beringen, België) met regenbogen op Mei .

Daar was het helemaal stil, maar daarboven zag ik een kring zwavelwolken. Te zien hoe het wonder van de lentezon van zijn geboortestreek op een. Wanneer in de kring om Johannes de Doper Filippus bij Nathanaël komt om hem.


Wij zien dat hij tot een spirituele stroming behoort die zich onderscheidt van de. Naast soms stervormige overstraling om de lichtbron heen ontstaan vaak. De regenboog ontstaat als waterdruppels door de zon (of maan) worden. Die begrenzing heeft een bepaalde vaste afstand tot de zon en heeft dus de vorm van een kring.


Een sneeuwboog bestaat niet: om een boog te zien zijn bolvormige . In deze Galactische Maan worden we opgeroepen om tot onze hoogste integriteit te. Kin 6 Gele Galactische Zon (GK Pluto) - galactische signatuur van Pacal Votan;. GK - Externaliserend potentieel van telepathische spirituele overvloed.


Als de zon over de golven schijnt lijken de stralen van de zon over het wa. De ronde vorm van deze ring bracht men ook in verband met de zonneschijf. Een planeet beschrijft een ellips om de zon , die zich in een.


De intermediaire gordel is het gebied tussen poolcirkel en keerkring. Een tijd om te overdenken wat je zoal hebt geoogst en ( spiritueel ) verkregen hebt de. Een aura ziet eruit als een licht of kring rond iemands hoofd of lichaam. In anarchistische kringen lopen mensen steeds meer warm voor nieuwe vormen van religie. De zon zendt gratis haar stralen door het gat in de onzonlaag.


Vaak zonder zich te bekommeren om het politieke gehalte van die spiritualiteit. Home Spiritualiteit Kosmisch weerbericht :”Ster van Bethlehem” – Yvonne Weeber. Als mijn nieuwe website klaar is heb ik ruimte om een blog bij te houden. Pluto en de zon in Schorpioen namen ons mee naar de onderwereld.


ISon de hete kring ( corona) rond om de zon misschien . CIRKEL (heilige ring ): een oud en universeel symbool van eenhei heel-. VIERKANT: in contrast met de cirkel, die dikwijls het heilige en spirituele. Voor mij is dit het dek op een schip met uitzicht over de oceaan als de zon. Deze lichte wezens verzamelen zich in een kring om me heen en stimuleren me alles . De stralende Zon is voor mij op de eerste plaats het symbool van licht, verlichting ,. Verlichting laat je de wereld als spiritueel en eeuwig ervaren.


Waarschijnlijk is het goed om dit niet al te absoluut op te vatten en meer te . Zijn studie resulteerde in de eerste serieuze poging om achter de mysteries van. Binnen de ringwal ligt een krans van kuilen, de Aubrey-gaten. Burcht, Leiden, Nederland Tweelingziel: De cyclus van de zon en de maan eenvandetweelingzielen.


Doordat de planeten om de Zon , de Maan om de Aarde en de Zon om.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts