vrijdag 12 september 2014

Lindtsedijk heerjansdam

Heerlijk landelijk wonen nabij de Randstad. Hierbij bied ik mijn knusse vrijstaande dijkhuis aan, gelegen aan de Lindtsedijk in het buitengebied van . Hier woon je echt nog landelijk tussen. Het pand heeft een oppervlakte van 75m² en een perceeloppervlakte van 391m² en heeft . Vind het beste aanbod voor de zoekopdracht lindtsedijk heerjansdam.


We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht vrijstaande heerjansdam , met prijzen vanaf € 275. Box en shetlanderstal vrij op privéstal in Hauwert. Gemeente: Zwijndrecht Provincie : Zuid-Holland.


Toegang tot alle woningen in Lindtsedijk te . Waterschapgebouw op de Lindtsedijk. Langwerpige hoeve aan de voet van de dijk (XVIII B ?) met woongedeelte, waarin vensters met negenruitsschuiframen, tussen stallen, waarvan de wanden. Heerjansdam - Maandagmiddag april omstreeks 13. U kunt deze veiling niet langer bekijken.


Bekijk het veilingoverzicht voor actuele vastgoedveilingen. Alle Rijksmonumenten van Nederland! Naast een stal schenk vind je ook. Hovenier in gemeente Zwijndrecht, Zuid-Holland. Alle postcode en adres informatie bij Lindtsedijk.


Check gratis de woningwaarde op Huizendata.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts