vrijdag 5 september 2014

Lumag dealers belgie

Tuinmachines ELLO, officieel dealer van Lumag machines. Lumag is een Duits merk dat verschillende machines produceert voor tuin-en bouwwerken aan. Dit als dank voor uw bestelling bij Lumag. Uw bestelling wordt gratis aan huis geleverd. Lumag staat garant voor betaalbare tuin en houtmachines van een betrouwbare kwaliteit.


Neem contact met ons op voor een vrijblijvende . BelgiĆ« en Luxemburg van het Duitse merk Lumag en van Greenworks Tools. MATOM dealers hebben een basis assortiment machines en accessoires op voorraad. Benzine waterpomp LFR Electrische trilnaald MTM-TR Trilstamper dammer LVS 4R Trilstamper dammer VS80G Trilplaat RP700PRO.


Lumag , meningen en tips van gebruikers, accessoires, lijst met dealers van nieuwe en tweedehands materieel van Lumag. Lumag GMBH is meer als jaar geleden vanuit Kirchdorf in Duitsland begonnen met het ontwikkelen van machines voor Bouw- Tuin en Straatwerk. De krachtige en compacte Lumag HC10-NL hakselaar is voorzien van een pk benzinem… € 1. Testrecht Houtklovers Op Lumag houtklovers geldt dagen niet goed geld.


Handelsonderneming Dena vof, bied u aan: nieuwe klinkerknippers van Lumag (Orit) deze zijn . Nederlan € 4- voor BelgiĆ« : prijzen zijn excl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts