vrijdag 19 september 2014

Mexxen

De uitslag wordt bepaald door het hoogste aantal gegooide ogen. Degene die aan het eind van de ronde het laagst heeft gescoord. De bedoeling van het spel is dat er steeds hoger wordt gegooid dan de voorganger. De hoogte van de dobbelstenen: Je gooit met . Voor Mexxen heb je alleen twee dobbelstenen en een grote hoeveelheid bier of andere drank nodig.


Het spel is het leukst om te spelen met of meer personen . Mexxen is een dobbelspel met een snel tempo waarbij de inzet snel verhoogd kan worden. Het leuke van mexxen is dat iedereen ongeveer evenveel moet drinken. Bij andere drankspellen komt het soms voor dat één iemand de lul is en.


Je hoeft echt niet naar de Taj Mahal (al op de werelderfgoedlijst) of een potje mediteren in India te om jezelf te ontdekken; een spelletje Mexxen is genoeg . Lees recensies, vergelijk klantbeoordelingen, bekijk schermafbeeldingen en lees meer over Mexxen. Download Mexxen en geniet ervan op je iPhone, iPad en . 20- Mexxen Trading Sdn Bhd. Mexxen , een spel dat bij velen van ons wel bekend is, en bij sommigen de reden is dat ze van een avond niets meer herinneren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts