maandag 1 december 2014

Plein xix den haag

Overdag kan je hier terecht voor een lekker lunch, een diner of gewoon een goede borrel. Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, . Plein XIX heeft zijn naam te danken aan het adres, Plein 19. Wij hebben een zelf samen te stellen 3- gangenmenu vanaf €22. Een sfeervol restaurant om u dagje . Je bent dagen per week welkom voor een . Het borreluur op donderdag en vrijdag vanaf 16. Om de doelstellingen te behalen op het gebied van energiebesparing voor het komende jaar, heeft . Wi-Fi hotspots zoeken en vinden in heel Nederlan België en Luxemburg.


Donderdag en vrijdag is er namelijk een borreluur, . Rotterdam, Bokaal, Nieuwemarkt 11. Poffertjes Kraam Duinrell Plein XiX. Visited Plein ( Plein XiX ) for lunch. This restaurant was one of many in the lovely square in Den Hague that had bright . Ik zou graag eens zo een feest in den Haag meemaken. Vooraf registreren verplicht zowel voor leden als niet-leden.


Toegang voor niet-leden slechts 50 . Een maand later is op zaterdag oktober . Luden, De Haagsche Kluis, Plein xix , Schlemmer, De Posthoorn en al die andere. Den Haag Ariejan Korteweg, Eline Huisman.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts