dinsdag 16 december 2014

Speelschema feyenoord

Wijzigingen in het speelschema en de scores worden automatisch doorgevoerd. Klik op de uitslag om naar het wedstrijdverslag te gaan. Hoe ziet het Eredivisie- speelschema er voor . De KNVB heeft geen wijzigingen meer doorgevoerd in het Eredivisieprogramma die betrekking hebben op de competitiewedstrijden van . Plaats: Rotterdam Stadion: Stadion Feijenoord (Capaciteit: 5177) Trainer: Giovanni van Bronckhorst Begroting:.


Vanaf juli vindt de 54e editie van de Uhrencup . De data worden automatisch aangepast, zodat je altijd de laatste data bij de hand hebt. PSV PSV logo 18:Excelsior logo . Eerder deze week werd het conceptprogramma al . Feyenoord - Excelsior, zondag augustus, 14:30. De wedstrijden van PSV en Ajax in de achtste finales . LET OP: dit wedstrijdschema is onder voorbehoud. Overzicht van wedstrijden op televisie van feyenoord. De KNVB heeft vrijdagmiddag het definitieve speelschema van het Erediviseizoen 2018-20bekend.


Het speelschema Eredivisie seizoen 2017-20is definitief! Speelschema Eredivisie 2018/20in een handig overzicht. De Rotterdammers openen op september met een thuiswedstrijd tegen . In dat Engelse toernooi, met de beste reserveteams .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts