woensdag 17 december 2014

Psv spelers

Op deze lijst staan zowel de huidige als voormalige PSV - spelers vermeld. Het gaat hier om spelers die bij de selectie van het eerste elftal hebben gezeten. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Lijst van spelers van PSV inzichtelijk te maken.


Deze statistiek toont de duurste ooit gehaalde aanwinsten van de club PSV in. Deze pagina onthoudt het compacte selectie-overzicht van de club PSV in het seizoen. Alle spelers van de teams worden weergegeven met hun leeftij .

Overzicht van alle spelers die namens PSV in het Nederlands elftal gespeeld. Bekijk hier nu snel de PSV spelers collectie fanartikelen en bestel jouw eigen spelersartikel. De enige officiële webwinkel van PSV.


De complete clubpagina van PSV op Voetbalzone. Met nieuws, wedstrijden en spelers. Word fan van PSV en deel je favoriete herinneringen.


Dankzij slimme scouting speelden grote internationale sterren vaak een periode bij PSV. De top-beste spelers van PSV is dan ook een indrukwekkende lijst. Ajax domineert in de speelwijze, maar geeft wat ruimte weg aan de .

PSV en Alfa Romeo: sportieve uitstraling van beide merken past perfect bij elkaar. De Eindhovense club gaf woensdagavond BATE Borisov . Mark van Bommel is een trots man met al die uitgevlogen PSV -internationals. De coach van de Eindhovenaren traint de komende dagen hard . PSV vliegt met spelers naar Barcelona voor de eerste groepswedstrijd in de Champions League.


De aanwinsten Érick Gutiérrez en Aziz . Dat zegt technisch manager John de Jong, die beseft dat de successen van . Het seizoen is nog pril, maar toch snapt iedereen dat morgenmiddag een van de belangrijkste clashes van dit Eredivisieseizoen op het . De 22-jarige middenvelder uit Duitsland zal aansluiten bij de selectie van Jong PSV. PSV heeft Marlon Frey vastgelegd. Terwijl PSV nog rondkijkt naar versterkingen op de transfermarkt, bekijkt de club momenteel ook welke spelers uit de huidige selectie langer . De meest recente aanwinsten Érick . Een aantal PSV - spelers zou zich tijdens de Phoxy clubdag niet zo heel professioneel hebben opgesteld: lees ongeïnterresseerd. Na een pilot met de A-selectie van PSV , gaan Jumbo en de landskampioen een driejarige samenwerking aan.


Spelers PSV op bezoek bij kinderafdeling Elkerliek. Jeroen Heijligers (14) op de foto met Joshua Brenet (links) en Adam. Op maandag november bracht een . Vertidrain zorgt voor gespreid grasbedje voor PSV - spelers.


Afellay kan met gerust hart goede training afwerken.

Wie zijn toch die mannen die op zondag PSV . Wie vind jij en wie vinden anderen de beste spelers van PSV aller tijden? Dankzij goals van Bergwijn, De Jong en Lozano was PSV met 3-te sterk tegen het Russische Bate. Als het aan Pachuca-voorzitter Martínez ligt, voegt ook Rodolfo Pizarro zich binnenkort in Eindhoven bij zijn voormalige ploeggenoten. PSV en Jumbo Supermarkten gaan een driejarige samenwerking met elkaar aan die in het teken staat van lekkere én gezonde voeding voor . Volgens traditie zijn de kleurstellingen.


Het gesprek van de dag op De Herdgang? De dubbele wissel tijdens PSV -FC Utrecht op zondag, die met gejuich werd begroet. Het is misschien goed als Dusan Tadic eventjes het woord neemt in aanloop naar PSV -uit. En herhaalt wat hij tegen diverse journalisten . EINDHOVEN - Alfa Romeo is sinds maandag de nieuwe autosponsor van PSV. Het Italiaanse automerk volgt Mercedes op.


Vorige week zijn de jaarlijkse keuringen van de spelers van PSV van start gegaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts