woensdag 5 augustus 2015

Catalpa bignonioides nana hoogte

De bolcatalpa is een langzaam groeiende. De maat van de onderstam bepaald de hoogte van de boom. De volwassen hoogte van deze kleine boom is ca. AFKORTINGEN BIJ PRIJSLIJST: H= hoogte stam.


De catalpa bignonioides nana heet in het nederlands ook wel boltrompetboom. CATALPA bignonioides ´ nana ´Kan iemand me. Betekenis: - = stamomtrek en 2- 3= gemiddelde hoogte bij aankoop. De compact groeiende, heel gesloten bolboom is perfect voor kleinere tuinen met goed . Een bol- catalpa is eenvoudig te snoeien, alle takken mogen verwijderd worden tot op.


De totale hoogte wordt dan mede bepaald door de enthoogte. Nederlandse naaDwergtrompetboom. De stam groeit in de hoogte niet meer verder. Catalpa bignonioides bundel zaaddozen.


A-kwaliteit Bolcatalpa trompetboom uit eigen kwekerij. De Bolcatalpa Bignonioides Nana is een mooie bolboom met groot helder groen blad. Bloeiperiode: Juni, Juli, Augustus. Meld u aan en blijf op de hoogte ! We meten ze in stamomtrek, niet in hoogte , maar de plant wordt hoger . Afhankelijk van de entplaats is de hoogte tot m. De trompetboom Nana is een bolboompje en heeft een brede kroon.


De kroon wordt circa -m breed. Hoe een boom voor je voortuin kiezen? De boom is makkelijk in onderhoud.


Kies geen te grote boom (max. eindhoogte van tot m) die liefst meerdere keren per . Breed uitgroeiende boom met een plat bolvormige dichte kroon. Toepassing: parken, tuinen, langs straten . Deze soort: Kleine bladen en kleine dichtvertakte kroon. Hoogte , meter, afhankelijk van ent hoogte. Brede struik of boom met hartvormige bladen. Hoe snoei ik een bolcatalpa of een bolacacia als de kroon te groot wordt?


Bloeitijd van maand: juni to juli. Verkrijgbaar met stamhoogte 1men 2m. Serie: FMTLL x 1mm hanglabel v. Hij heeft een bolvormige groeiwijze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts