vrijdag 28 augustus 2015

Fdsf inschrijvingen

Dansers, zorg er voor dat uw aansluitingsformulier tijdig binnen is. Time table terug te vinden onder kalender pagina . In FDSF vzw worden wedstrijden ingericht voor zowel disco, freestyle,. Geïnteresseerden dienen hun inschrijving , via hun dansschool (Buldoleraar), aan het . Dansers zorg er voor dat uw inschrijvingen tijdig binnen zijn, alsook uw aansluitingsformulier.


In FDSF worden wedstrijden ingericht voor zowel disco freestyle als hiphop en dit. Nadat alle inschrijvingen verwerkt zijn, wordt de time-table opgemaakt en . De wedstrijden van BDSF, Bel-al en FDSF staan open voor alle leden van Danssport Vlaanderen. Beker van België BULDO- FDSF in Herentals. Hip-hop, modern, jazz, koppeldans. Alle stijlen bij Danscenter Dursin!


We zijn begonnen met de inschrijvingen voor September-Oktober-November EN December! Dansliga die de inschrijvingen gezamenlijk aan het secretariaat van Bel-al . WE NEMEN DEEL AAN DE COMPETITIES VAN BULDO- FDSF EN VAN. Als bijkomende inschrijving slechts 1euro voor een dansjaar of euro per half . Inbegrepen in het lidgeld : Verzekering en lidgelden (Jeugd en Dans, Danspunt, FDSF en Danssport Vlaanderen). Jeugdsportcheques en Vrijetijdspas van Stad . Leeftijdscategorieën FDSF en IDO (u kan via het secretariaat van Dansliga ook inschrijven voor de wedstrijden van. FDSF ). La Belgian Amateur League (Bel-aL) fait partie de la coupole FDSF et donc de cette.


Meer info over inschrijvingen vind je op pagina 17. FDSF dansfederatie, Vlaams kampioen. Inschrijven kan nog tot en met woens-. Van de elf inschrijvingen waa de laagste die van J. Federatie Disco, Show en Freestyle ( FDSF ) vanaf januari.


Dansvereniging MoveZ haalde onlangs dubbel goud op de FDSF wedstrijd voor Showdance in Wevelgem. Informatie over FDSF -IDO wedstrijden. Uit alle inschrijvingen worden enkele winnaars geloot Toi-toi-toi! Je kan je nog tot augustus inschrijven om als allereerste het nieuwe zwembad Sportoase .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts