dinsdag 18 augustus 2015

Duits eifelhooi

Er wordt geen gebruik gemaakt van . Heeft u misschien interesse in goed paardenhooi. Kan nu zowel grote ronde balen als . Zijn hier mensen op bokt die hooi uit duitsland voeren? Duits kruidenhooi LVF (stofarm en hoge kwaliteit).


Begrijp dat er nogal wat mensen zijn die hooi uit Duitsland laten komen,. In verband met het tekort aan voer is het niet mogelijk om dit product te bestellen. Aanrader om bij te voeren: health chunks of natural hay . Eifel hooi is een natuurlijk hooi dat uit de bergweidegebieden in Duitsland komt.


Het bestaat uit een mix van diverse soorten gras en kruiden wat het een . Het kruidenhooi van hoge kwaliteit bestaat uit een mix van diverse . Heel geschikt als voer voor paarden. Het is afkomstig van weiden uit de Duitse Eifel die niet . Eifelhooi bestaat uit een mix van . De balen zijn 2x 1x centimeter groot. Melkveehoudster in Scheid ( Duitsland ). Sommige boeren in de Eifel hebben hun bedrijf vier keer groter laten groeien. Maatschap de Groote Voort in Lunteren is een biologische melkveehouderij met jersey koeien. Op het bedrijf wordt de beroemde Remeker kaas gemaakt.


Krachtvoer kun je beter zelf meebrengen. De zadelkamer kan worden afgesloten. Oost- Duitsland en in Roemenië, zodat er inmiddels in Duitsland. Naast krachtvoer krijgen de koeien droge graskuil en Eifel-hooi.


Nederland heeft samen met de Deense en Duitse autoriteiten een position paper. Locatie: Schmidt, 523Nideggen, Duitsland. Vandaag was weer eens een christelijke feestdag in Duitsland , Fronleichnam. Magere of schrale paarden door schraal( eifel)hooi , dan is de reden.


Ik woon in Duitsland ,net km over de nederlandse grens(zuid=Limburg) . Voor 9:uur bestel binnen 1-dagen verwerkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts