dinsdag 27 oktober 2015

Duplo kiepwagen

Vervoer je Lego steentjes in de grote, stevige kiepwagen en klaar de klus! Kiepwagen Duplo kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Deze kleurrijke set wordt gelevert met een . De bouwvakker is een heleboel bouwmaterialen van zijn sterke . Aanbiedingen bij Isandra Speelgoed. Kleine bouwvakkers zullen graag deze gemakkelijk te bouwen bouwmachines bedienen.


Op de bouwplaats komt de zware kiepwagen aangereden met een grote lading zand. LEGO City pick-up truck en caravan. Lego stenen passen op de Duplo stenen met de holle noppen. LEGO, haal het puin uit de grond en gooi het in de kiepwagen.


LEGO in de categorie Constructiespeelgoed. Ga aan de slag met de bulldozer, kiepwagen en verstelbare kraan! Met de kiepwagen kun je op het bouwterrein eens goed opruimen en voor orde zorgen! Playmobil City Action speelset de grote kiepwagen.


In deze set zitten een stoere kiepwagen , wiellader en een graafmachine. De kiepwagen heeft een echte beweegbare laadbak. LEGO en DUPLO is een handelsmerk van de bedrijven van de LEGO . Is jouw kind ook een kleine dierenvriend? Deze pagina toont duplo folder aanbieding bij Kruidvat - details. Lego Duplo 60Spelen met letters.


U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen boodschappenlijst, . Bepaal wanneer het je goed uitkomt en kies de juiste bezorgdatum. Ga jij voor die snelle speelgoed racewagen? Of toch meer voor de mooie speelgoedauto? Je kunt het allemaal vinden op Blokker.


Ontbrekende of beschadigde bouwinstructies vervangen; Online bouwinstructies downloaden; LEGO DUPLO sets zonder bouwinstructies; LEGO Technic . LEGO DUPLO Jurassic World 108T-Rex Toren. DUPLO Basic Grote Bouwplaat 24xnoppen LEGO. LEGO Duplo speelgoe accesoires, schoolgerief, gadgets en producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts