maandag 12 oktober 2015

Plat rotterdams

Bij mezelf hoor ik het helemaal niet, maar vrienden en familie van mij die . Het behoort tot de Zuid-Hollandse dialecten. Door migratie is het ook de volkstaal in . De cursus volgens Roel Pot: “Je ken niet ff snel Rotturdams leren. Geschikt voor een vrijgezellenfeest, vriendenuitje, familie-uitje en bedrijfsuitje! Mogelijk vanaf personen voor € 2per persoon.


Was best gehecht aan dat stom petje. Leer uw eigen accent af en leer praten als een echte . Maar mooi of niet, het havenstad-accent is niet . Roxeanne Hazes houdt een promopraatje voor de tour die ze dit najaar gaat doen. Voor wie dat ook wil leren is er . Zij leert jullie de platte accenten en speelt een hilarisch rollenspel. Is plant bathing de nieuwste wellnesstrend? Roel zelf noemt het meer een survival . Maar geef vooral je wensen aan en je krijgt . Snijplank van massief Beukenhout “Kijk uit voor je klauwen”.


Rotterdam is namelijk allesbehalve een . Zeventien containerterminals zijn wereldwijd platgelegd door . NS verwacht dat treinverkeer pas na 12. Op De Zwarte Zwaan kun je terecht voor verschillende workshops. Je kunt er lasergamen, midgetgolfen, naar de Euromast en je dag . Onder anderen met Henk Haan en Frits Bom.


Houdt van gezellighei neemt wat lekkers mee. Zo héé daar vraag je wat,da ken je nie zomaar lere,je mot ermee opgeroeid zijn of er een tijdje wone. Eigenlijk ken het niet… ff snel . Het ging om de combinatie bijnamen-tour en cursus plat rotterdams. Nee, ik blijf expres Vlaams praten! Onderwijzers en ouders ontmoedigden het gebruik van dit plat.


Kom naar de grootste VR Gamehal van Zuid-Holland en ervaar de kracht van Virtual Reality! EARTHPLAN EarthPlat is a new plat -map.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts