woensdag 7 oktober 2015

Zaaimachine amazone

De Kwakel, Noord-Hollan Nederland. Vraag om een vrijblijvend advies en maak uw keuze! Voer de volgende instelling uit aan uw zaaimachine : Stand der doseerschuiven. Het grootste aanbod Zaaimachines te koop op de agrarische marktplaats Agri Trader.


Rotorkopeg en zaaimachine Ortolan Andrea TOP . Hoogwaardige uitvoering van metalen en kunststof . Een volledig functionerend zaaier van Amazone. Amazone nu een nieuwe pneumatische opbouwzaaimachine. De container is vulbaar met zaad.


Het nieuwe totale ontwerp van zaaimachine en grondbewerkingsmachine presenteert zich als een geheel. Gekenmerkt door een slanke maar . De nieuwe serie vervangt de zeer . De Swincosem gras zaaimachine is een pneumatische zaaicombinatie speciaal ontwikkeld voor het zaaien van gras, groenbemesters en tagetes als . Voor de zaaipijp zit een sleuven trekker die de grond opent en het zaad erin kan. Afgelopen week hebben wij deze zaaicombinatie afgeleverd. Metalen zaaimachine van het merk Amazone. Geschikt voor Siku Farmer 1:tractoren.


Ook zijn wij uw verdeler voor kippers en grondbewerking. Model - Zaaimachine : SPI REGULINE. Staat : Tweedehands - goede staat. In vele kleuren voor volwassenen en kinderen. Voor het gebruik voor grondbewerking zonder zaaimachine , kan de opbouwzaaimachine.


De zaaier is volledig functioneel tijdens het rijden. Zaaimachine voor achter de tractor. Deze zaaimachine bestaat uit een. Materiaal: metaal met kunststof onderdelen. Aangeboden sinds: 03-05- 2018; Aantal: 1; Rubriek: Bloembollenmachines Buiten; Regio: Bollenstreek.


Kleur zaaimachine : groen/oranje. De zaaimachine is op een schaal van op gemaakt en . Ga terug naar de nieuwsoverzicht. AMAZONE DSPECIAL II TYP ZAAIMACHINE.


Mechanisatie Broekland (hoofdkantoor).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts