maandag 30 november 2015

Kunststof vaten 120 liter

Zie ook mijn andere advertenties . Van al deze plastic vaten beschikken we over een ruime hoeveelhei . Onze kunststof vaten komen uit de voedingsmiddelenindustrie en kunnen overal voor. Plastic vaten koop je bij vatenonline. De kunststof vaten zijn verkrijgbaar in een;.


Goedkoopste kunststof vaten van NL met schroefdeksel en levensmiddelen geschikt.

Kunststofvaten zijn in de vloeistof- als de klem- c. Er zijn er van 50L met handvaten en ijzeren klemband en van 120L met . Uw Vaten kunststof vat kopen doet U bij Kruizinga. B: 49 H: 8(mm)Inhoud (ltr): 1liter , Materiaal: hdpe, Kleur: blauw,. Stevige vaten met kwaliteit sluiting. Al onze vaten zijn voorzien van een UN-Keuring.


Bestel deze en andere vaten bij Jerrycanshop. Deze vaten zijn geschikt voor het vervoer van vaste stoffen. Vaten – Geschikt voor levensmiddelen en veilige opslag voor o.

Goedkope kunststof vaten snel en voordelig kopen? Ontluchtingsventiel - voor kunststof vaten met opening Ø 1mm - 67. Ward kunststof regenton 1liter groen. Liter en 2liter vloeistofvaten.


Vloeistof vaten meestal uit voorraad leverbaar. Hoge dichtheid en geschikt voor vullen van agressieve producten. Verticaal transport van alle metalen en kunststof vaten met opstaande rand.


Productnaam, vaten 2ltr kunststof met schroefdeksel. De vaten zijn een keer uit gespoeld en 99. Een stabiel en robuust kunststof vat met luchtdicht schroefdeksel Ø 1mm, twee.


Opslagsysteem voor vloeistoffen, waarbij de vulstand van de vaten aan de . Kunstof vat liter wit met groene deksel. Vaten en emmers - Gistingsvaten kunststof. Het 2liter bondelvat is verkrijgbaar in regeneraat. Zowel de deksel als de vaten zelf zijn geschikt voor gevaarlijke stoffen. Op Speurders vind je mooie kunststof vaten 1liter met deksel en klem 50xcm.


Vatenklem voor het hijsen en transporteren van 1liter kunststof vaten met deksel,. Steekwagen voor plastic vaten van 1liter. Maximale diameter van vat : 4mm semi-elastische rubber wielen ø 2mm Draagvermogen : 2kg .

Verkrijgbaar in uitvoeringen van tot 2liter vaten. Open top drum, liters , with level indicator andwelded tap behroplast,. Stalen vaten , kunststof vaten en andere uitvoeringen kunnen zodoende allemaal.


Deze lege vaten voeren wij zorgvuldig en verantwoord voor u af. Afvalstof: – “lege” 6 1en 2liter metalen of kunststof vaten. Speidel kunststof kraan Oranje v. Was 1liter in High Density Polyethylene (HDPE) gemaakt door extrusie soufflage. L - ringvaten , kunststof dubbele L - ringvaten , kunststof. Idéal voor opslag, behandeling en transport producten in vaste, poeder.


Met handvaten en kunststof schroefsluiting. De maatrange varieert van 1ml tot liter en uiteraard zijn er heel veel kleuren. Vaten zijn er in kunststof en staal en met gesloten en open bovenzijde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts